19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

O καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια, ισχυροί άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά:

Για σήμερα Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια, με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 3 έως 18 βαθμούς), 12 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 11 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 16 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 24 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Βόρειο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ με εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ζητείται  Πτυχιούχος Φαρμακοποιός  για πλήρη απασχόληση σε  φαρμακείο στη περιοχή της Αγίας Τριάδας Ναυπλίου

Ζητείται  Πτυχιούχος Φαρμακοποιός  για πλήρη απασχόληση σε  φαρμακείο στη περιοχή της Αγίας Τριάδας Ναυπλίου. Αποστολή βιογραφικών στο email: viografiko2013@gmail.com  

Στον ΣΚΑΙ οι «Ράδιο Αρβύλα» – Το αποκαλυπτικό σποτ του καναλιού (vid)

Λίγο παραπάνω από ένα μήνα μετά την φυγή των «Ράδιο Αρβύλα» από τον ΑΝΤ1, φαίνεται πως η παρέα των Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Χρήστου Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλου, βρήκε τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Ο ΣΚΑΙ μάλιστα κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος του προγράμματός του, έπαιξε σποτ με το λογότυπο του σταθμού, στο οποίο το […]