20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αυτοψία Μαντζούνη στο γήπεδο Διδύμων

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, ο Χρήστος Προσίλης συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κο Ιωάννη Μαντζούνη, την Πρόεδρο Διδύμων κα Ελένη Προσίλη, τον Πρόεδρο του Ποσειδώνα Διδύμων κο Σωτήρη Κονδύλη καθώς και μέλη του Δ.Σ. της ομάδας , προκειμένου να συζητήσουν τις προοπτικές αναβάθμισης του Δημοτικού Γηπέδου Διδύμων.

Κατά την επί τόπου επίσκεψη στον χώρο του γηπέδου, διαπιστώθηκε η ανάγκη προσθήκης φωτισμού, μεταφοράς των αποδυτηρίων και βελτίωσης των κερκίδων και του περιβάλλοντος χώρου, προκειμένου το γήπεδο να μεταμορφωθεί σε έναν σύγχρονο χώρο αθλητικών δραστηριοτήτων, για την τοπική κοινωνία των Διδύμων.

Ο κος Αντιπεριφερειάρχης, δεσμεύτηκε πως θα δρομολογήσει άμεσα τα αιτήματα του συλλόγου και της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου το έργο να ενταχθεί άμεσα σε χρηματοδότηση.

 

Χρήστος Προσίλης

Υπ. Βουλευτής Αργολίδας με την Νέα Δημοκρατία

Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Ερμιονίδας της Νέας Δημοκρατίας

Μηχανικός Πληροφορικής – Επιχειρηματίας

Περισσότερα Άρθρα

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΑΟΟ, την ερχόμενη Κυριακή

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (ΣΑΟΟ) θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024  στο καταφύγιο Μαινάλου «Πάνος Αλεξόπουλος» και καλεί όλους τους φίλους να έρθουν και να συμμετέχουν στην πορεία που θα γίνει από το καταφύγιο έως την κορυφή Οστρακίνας. Πορεία: κατ. Μαινάλου «Πάνος Αλεξόπουλος» – κορ. Οστρακίνας 1982μ. – κατ. […]

LIVE: Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ (vid)

  Ομιλία στο Thessaloniki Helexpo Forum Live | Βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσω την ευρύτερη στρατηγική της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα. Και να μιλήσω για τα σταθερά βήματα που θα κάνει η χώρα μας στο ασταθές περιβάλλον του φθινοπώρου και του χειμώνα που έρχονται. Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Samstag, 12. September 2020