15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Στον Παναθηναϊκό η Γιαννοπούλου

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε το τμήμα Στίβου του Παναθηναϊκού, που ανακοίνωσε την ένταξη της Κωνσταντίνας Γιαννοπούλου στο δυναμικό του. Η Ελληνίδα αθλήτρια της ημιαντοχής (800μ., 1500μ.) από το Ναύπλιο, αλλάζει έτσι σελίδα στην καριέρα της και πλέον θα αγωνίζεται τη σεζόν 2020-21, με τα χρώματα του «τριφυλλιού».

Η ίδια εμφανίστηκε ιδιαίτερη χαρούμενη για αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα της, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Είναι μια δύσκολη χρονιά με πολλές διοργανώσεις και μακάρι να πάνε όλα κατ’ ευχήν. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή Κώστα Νακόπουλο που είναι δίπλα μου αλλά και τον ΓΣ Κηφισιάς για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια».

Δείτε  αναλυτικά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια στίβου Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική κίνηση για το τμήμα κλασσικού αθλητισμού του «τριφυλλιού» καθώς είναι μια από τις σημαντικές αθλήτριες στην Ελλάδα στα 800μ. και στα 1500μ. Τη μεταγραφή της Γιαννοπούλου πραγματοποίησε η καμπάνια «Σύλλογος πιο Μεγάλος» που στέκεται στο πλευρό της διοίκησης του Α.Ο.

Γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου 1994 και μεγάλωσε στο Ναύπλιο όπου ξεκίνησε και την αγωνιστική της καριέρα στην Γ.Ε. Αργολίδας το 2006 με προπονητή τον Θοδωρή Ντεβέ.

Εκεί έμεινε μέχρι το 2012 και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή για τον Γ.Σ. Γλυφάδας στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι το 2016.

Κατόπιν πήρε μεταγραφή στον Γ.Σ. Κηφισιάς από τον οποίο την απέκτησε ο Παναθηναϊκός.

Οι επιτυχίες της Γιαννοπούλου είναι σημαντικές στον ανοιχτό και τον κλειστό στίβο στα 800μ. και στα 1500μ. Έχει στεφθεί Βαλκανιονίκης, έχει συμμετοχή σε τελικό Μεσογειακών αγώνων , ήταν 6η στο Μπρούνο Τζάουλι ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια κατακτά το πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 800μ. ενώ είναι πανελληνιονίκης στα 1500μ. μια φορά στον ανοιχτό και δύο φορές στον κλειστό στίβο».

Περισσότερα Άρθρα

Νίκησαν οι ΔΑΝΑΟΙ στην πρεμιέρα της Α2

1η αγωνιστική (1ος όμιλος) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 16/10/2022, 13:00 Κλειστό Γήπεδο Καμινίων ΕΣΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΙ ΔΑΝΑΟΙ 46-60 ΕΣΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Καλογήρου Α. 8, Καραπατάκη Ζ., Καλογεροπούλου Π. 6, Θεοδοσουλάκη Α. 5(1), Μάλαμα Α. 7(1), Ίφτι Ι., Καζούρη Γ. 2, Σδρένια Μ. 5(1), Μπαρμπαλιά Ε. 8, Πριόνα Φ. 5(1), […]

Στο “κλαμπ των παντρεμένων” ο Νίκος Βασιλειάδης

Ο…Βαζέχα του Αργοναύτη Νέας Κίου, ο αρχηγός του Νίκος Βασιλειάδης έζησε το βράδυ του Σαββάτου την πιο ευτυχισμένη στιγμή του. Ενώπιον Θεού και ανθρώπων, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Παγώνα ανοίγοντας νέα σελίδα στη ζωή του. Παιδιά να ζήσετε και καλούς απογόνους.