14 °C Argos, GR
30 Μαρτίου 2024

Χρόνης: Σοβαρή αντιμετώπιση από όλους μας

Περίπου 65 δείγματα ελήφθησαν σήμερα κυρίως από μαθητές και καθηγητές της Γ’ Λυκείου Λυγουριού προκειμένου να εξεταστούν, από τον ΕΟΔΥ.

Τα μαθήματα για τη Γ Λυκείου συνεχίζονται διαδικτυακά έως και τις 10 Νοεμβρίου.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους όσους έδωσαν δείγμα να παραμείνουν σε καραντίνα τουλάχιστον μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και στις κοντινές τους επαφές (οικογένεια κλπ) να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ακολουθώντας πίστα τα υγειονομικά μέτρα κατά της διάδοσης του ιού Covid 19.

Η σοβαρή αντιμετώπιση από όλους μας, των υγειονομικών μέτρων, είναι αυτή που θα βοηθήσει στη μη εξάπλωσή του, στο Δήμο μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Κ.Ο.Μ.Υ. Αργολίδας για την άμεση και επαγγελματική αντιμετώπιση των κρουσμάτων.

Τάσος Χρόνης

Δήμαρχος Επιδαύρου

Περισσότερα Άρθρα

Συλλυπητήριο Μήνυμα Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου για την απώλεια του Ιωάννη Μελίδη

Η είδηση πως ο Γιάννης Μελίδης έφυγε από τη ζωή μας γέμισε όλους με θλίψη. Η παρουσία του στον Δήμο Ναυπλιέων ως Δήμαρχος ήταν εξαιρετικά σημαντική και ουσιαστική,  αλλά και ως Βουλευτής, ο Γιάννης Μελίδης τίμησε την Αργολίδα και τους ανθρώπους της. Ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν σεβαστός στην κοινωνία και όλοι αναγνώριζαν σ’ αυτόν […]

Ταυτοποιήθηκε ένα άτομο, για την καλλιέργεια της φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης, που εντοπίσθηκε στη Μεσσηνία

Σε συνέχεια του από 18.9.2020 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τον εντοπισμό φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία και την κατάσχεση συνολικά -62- δενδρυλλίων κάνναβης, συμπληρωματικά, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του καλλιεργητή. Πρόκειται για 34χρονο αλλοδαπό, ο οποίος […]