10 °C Argos, GR
23 Μαρτίου 2023

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μην σκέφτεστε τόσο πολύ το παρελθόν, γιατί χάνετε το παρόν σας και όλα αυτά που συντελούνται. Φυσικά και ό,τι δεν σας αρέσει, μπορείτε να το προσπεράσετε μόνιμα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ολες του τις σκέψεις τις έχει εκφράσει ο άνθρωπός σας και τώρα αναμένει από εσάς, για τις δικές σας προτάσεις. Οι μέρες φέρνουν και μεγάλες εργασιακές επιτυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οι καταστάσεις που συντρέχουν μέσα στην καθημερινότητα σας είναι και αυτές που θα σας φέρουν πιο κοντά φυσικά και επικοινωνιακά με ένα άκρως ενδιαφέρον άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Ξέρετε πολύ καλά ότι μόνο η αγάπη δεν φτάνει για να στηριχθεί μια ερωτική σχέση. Χρειάζονται πάρα πολλά και το πιο σημαντικό είναι ο χρόνος και η προσπάθεια και από τα δύο μέρη.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δεν έχετε πολλά να πείτε στον άνθρωπό σας και στην οικογένεια – περιβάλλον του. Ξέρετε τι έχετε μέχρι στιγμής προσφέρει και άλλα παραπάνω δεν θα κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Οι μέρες ακόμη που απομένουν μέχρι να φύγει ο μήνας έχουν δώρα αγάπης για εσάς. Το καλό είναι ότι αυτή η εποχή θα δώσει επανασυνδέσεις, τυχερά χρήματα και επαγγελματική αποκατάσταση.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Είσαστε πραγματικά υπερβολικοί όταν θυμώνετε και αυτό είναι κάτι που έχει κάνει τον άνθρωπό σας κάποιες φορές να σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρα αν έχει κάνει τη σωστή επιλογή συντρόφου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Τα μάτια σας έχουν δάκρυα συνέχεια και αυτό είναι μια κατάσταση ψυχολογική που προέρχεται από το χωρισμό που είχατε με τον αγαπημένο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Δεν υπάρχει φυσικά και λόγος, αυτήν την εποχή, να κάνετε κάποια κίνηση επανασύνδεσης, απλά δώστε το χρόνο σας σε εργασία και φιλικά περιβάλλοντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Οι μελοδραματισμοί, τα λόγια αγάπης και οι εντάσεις δεν είναι για εσάς. Εχετε πει στο άτομο που θέλετε αυτά που ζητάτε από τη σχέση σας και το έχετε αφήσει να κάνει τις σκέψεις του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μία η περισσότερες γνωριμίες δεν σας αφορούν αυτήν την περίοδο ούτε στο ελάχιστο. Είστε σε μια φάση που πρέπει να βρείτε τον εαυτό σας και όλα τα θέλω να παραταχθούν μπροστά σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μαχητικό και διεκδικητικό το πνεύμα σας, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Από όλα αυτά που σκέφτεστε να ολοκληρώσετε, τα περισσότερα θα τα καταφέρετε στο μέγιστο αποτέλεσμά τους.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Σάρωσε στα βραβεία BAFTA η «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Μεξικανός σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν αποδείχτηκαν οι “ευνοούμενοι” των φετινών βραβείων BAFTA καθώς οι ταινίες τους σάρωσαν σε όλες τις κύριες, αλλά και τις δευτερεύουσες κατηγορίες. Η ταινία The Favourite του Λάνθιμου, που ήταν υποψήφια για 12 βραβεία, δικαίωσε τελικά τα προγνωστικά, αφού φεύγει από το Λονδίνο έχοντας κερδίσει συνολικά σε […]

Στην γερμανική πόλη Ulm, βρήκαν έναν απίθανο τρόπο να βοηθήσουν τους άστεγους ώστε να βρουν καταφύγιο τη νύχτα!

Τα επίμονα κοινωνικά προβλήματα χρειάζονται καινοτόμα σχέδια και πρωτότυπες λύσεις. Στην γερμανική πόλη Ulm, βρήκαν έναν απίθανο τρόπο να βοηθήσουν τους άστεγους ώστε να βρουν καταφύγιο τη νύχτα. Μια ομάδα σχεδιαστών αποφάσισε να αναλάβει δράση με ένα δημιουργικό πρόγραμμα που θα έδινε τον κατάλληλο χώρο στους άστεγους για να περάσουν τη νύχτα, μακριά από την […]