17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

«Έπεσε» στο 79′ ο Παναυπλιακός 2017

Με ένα γκολ του Παπαγεωργίου (είχε μπει νωρίτερα ως αλλαγή) στο 79ο λεπτό ο Άρης Σκάλας «απέδρασε» από το Ναύπλιο με 1-0 , πετυχαίνοντας τη δεύτερη σερί νίκη του, και πάλι εκτός έδρας.

Η αμάδα της Λακωνίας πήρε μια «χρυσή» νίκη επί του αήττητου Παναυπλιακού 2017 χάρις στις αντεπιθέσεις της στο τελευταίο 15λεπτο και αφού είχε ξεπεράσει την πίεση που δέχτηκε.

Οι Ναυπλιώτες πίεσαν πολύ στο διάστημα 46-70 , είχαν δοκάρι με τον Τσίνα , ευκαιρίες με Τριανταφύλλου-Καλογέρη αλλά δεν…βρήκαν δίχτυα και η μπάλα τους…τιμώρησε.

Η ομάδα της Σκάλας είχε και πριν το γκολ μεγάλη ευκαιρία με τον Σαραντόπουλο και στις καθυστερήσεις με τον Γουώρντεν.

Το «χρυσό» γκολ σημειώθηκε μετά από βαθιά μεταβίβαση του Γουώρντεν στον Σαραντόπουλο, ατομική ενέργεια του τελευταίου και πάσα στο σκόρερ Παπαγεωργίου που πλάσαρε εύστοχα τον Μάνο.

Καλή ήταν η διαιτησία του Κορίνθιου Κακριδή.

Πηγή: ΕΡΤ (Γιάννης Γαλανόπουλος)

Περισσότερα Άρθρα

Τι σαμποτάρει την προπόνησή σου; Δες 10 κλασσικά λάθη που κάνεις

Οτιδήποτε κι αν κάνουμε στη ζωή μας χρειάζεται υπομονή, επιμονή και προσήλωση στον στόχο. Κάθε τι που επιθυμούμε να πετύχουμε απαιτεί συνήθως κόπο αλλά κυρίως τρόπο! Το ίδιο συμβαίνει και στην προπόνησή μας. Έχεις βάλει ένα προπονητικό στόχο, έχεις ξεκινήσει δυναμικά να γυμνάζεσαι παρόλα αυτά βλέπεις το αποτέλεσμα να απομακρύνεται από σένα. Γράφει η Βασιλειάδου Χριστίνα, […]

Διομήδης: «Κρέμασε» τη φανέλα του ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου (vid)

O «Στρατηγός» αποσύρεται από την ενεργό δράση. Μετά από 27 χρόνια ο στρατηγός μας Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου ανακοίνωσε πριν από λίγο τη λήξη της λαμπρής του καριέρας. Μιας καριέρας γεμάτη από τίτλους, Ευρωπαϊκό και εγχώριους, και προσωπικές διακρίσεις, μα πάνω από όλα μιας καριέρας που του απέφερε την καθολική εκτίμηση και αναγνώριση. Όχι μόνο λόγω των […]