15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Συνελήφθη παιδεραστής για κακοποίηση 160 παιδιών

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων.

Συνελήφθη πολύ κοντά στο Στρασβούργο και με ένταλμα που εκδόθηκε από την Γερμανία, 52χρονος Ιταλός με την κατηγορία, από τις γερμανικές αρχές ότι βίασε 160 ανήλικα, ανάμεσά τους η κόρη του και οι κόρες των πρώην συντρόφων του.

Πρόσφατα είχε καταφύγει στη Γαλλία, γιατί είχε καταλάβει ότι τελούσε υπό έρευνα στη Γερμανία και πίστευε ότι θα έχαναν τα ίχνη του οι αρχές.

Η γαλλική αστυνομία ενημέρωσε πως ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή Rumersheim-le-Haut, σύμφωνα με το BBC.

Οι γερμανικές Αρχές ενημέρωσαν τους Γάλλους στις Αρχές Οκτωβρίου, όταν ο ύποπτος είχε περάσει τα γαλλικά σύνορα.

Στις 16 του μηνός κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Κρατείται στο Colmar, εν αναμονή της έκδοσής του στη Γερμανία.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Τραγωδία στο Μεξικό

Τραγωδία στο Μεξικό Τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στο Μεξικό, μετά από κατάρρευση γέφυρας σε γραμμή του μετρό της πόλης, το βράδυ της Δευτέρας. H τηλεόραση της χώρας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετέδωσαν εικόνες από την υπέργεια διάβαση να καταρρέει και να πέφτει πάνω στα αυτοκίνητα που περνούσαν εκείνη την ώρα […]

Ίδρυμα Βασίλη Παπαντωνίου: “Από τον Poiret στον Dior”/ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΡΩΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Κάποιοι Φίλοι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν το 1ο Μάθημα του κύκλου “Από τον Poiret στον Dior” που ήταν αφιερωμένο στη μόδα της δεκαετίας του 1900 και μας ζήτησαν να το ξανακάνουμε. Γι’ αυτό το μάθημα θα επαναληφθεί, μόνο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, στις 7.00 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 […]