19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Βρέθηκε σώος και αβλαβής ο γέροντας που είχε εξαφανιστεί

 

Σώος χωρίς να φέρει τραύματα εντοπίσθηκε ο 85χρονος από το Λουτράκι που αναζητούσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις και η αστυνομία στα ορεινά της Κορινθίας, Αργολίδας και Αρκαδίας.

Ο 85χρονος εντοπίστηκε κοντά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου μετά από τεράστια κινητοποίηση, ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Δευτέρας, όταν είχε πάει να μαζέψει μανιτάρια στη Λαύκα Στυμφαλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος αποπροσανατολίστηκε και δεν μπορούσε να βρει το όχημα του και έτσι διέμεινε το βράδυ στην ύπαιθρο.

Το πρωί συνέχισε να περπατάει προσπαθώντας να εντοπίσει το αυτοκίνητο του, όπου μετά από έρευνες των δυνάμεων που συμμετείχαν, εντοπίσθηκε το απόγευμα της Τρίτης από κλιμάκιο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Βυτίνας.

Ο 85χρονος μεταφέρθηκε για ιατρικές εξετάσεις και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Περισσότερα Άρθρα

Πρωτοβουλία ενημέρωσης για τη δωρεά μυελού των οστών από τα αθλητικά σωματεία της Μεγαλόπολης

Εσπερίδα ενημέρωσης, σχετικά με τη δωρεά του μυελού των οστών, θα διοργανωθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022, στη Μεγαλόπολη. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου. Θα υπάρξει και εγγραφή εθελοντών δοτών. Πρόκειται για μία προσπάθεια των αθλητικών συλλόγων της Μεγαλόπολης. Το όλο δρώμενο, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μεγαλόπολης. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 5.30 το […]

Οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου συνεχίζονται

Οι εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου συνεχίζονται τους καλοκαιρινούς μήνες κάθε Πέμπτη 8.30-13.30!! Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου είναι δημόσιο, απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών και παρέχει απολυτήριο Γυμνασίου, μετά από διετή, δωρεάν, απογευματινή φοίτηση. Οι απόφοιτοι μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Λύκειο και στο πανεπιστήμιο, εάν το επιθυμούν. Το […]