19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μαλτέζος: «Το έργο στα Φίχτια είναι ένα από τα πολλά προβλήματα που μας άφησε η προηγούμενη περιφερειακή Αρχή»

Με αφορμή αντιδράσεις που ακολούθησαν τα εγκαίνια του αρδευτικού έργου στα Φίχτια -την περασμένη Παρασκευή, από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα– ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος επισήμανε:

«Τον τελευταίο καιρό διαβάζω ότι άλλοι οραματίστηκαν, άλλοι σχεδίασαν και όλοι μαζί «διεκδικούν» την πατρότητα έργων που τώρα υλοποιούνται. Δεν σχολίασα ποτέ τα λεγόμενα τους όπως δεν θα το κάνω και τώρα, γιατί έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του κόσμου -που με βάση την δουλειά μας, επιβραβεύει ή αποδοκιμάζει.

Το έργο στα Φίχτια είναι ένα από τα πολλά προβλήματα που μας άφησε να διαχειριστούμε η επί μια δεκαετία τέως περιφερειακή Αρχή και η επίλυσή του φέρει την υπογραφή του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος αναγνώρισε την επείγουσα ανάγκη να υλοποιηθεί σύντομα και ανέθεσε σε εμάς, στην Π.Ε. Αργολίδας, να «τρέξουμε» το έργο μέσα σε συγκεκριμένα πιεστικά χρονοδιαγράμματα, εντάσσοντάς το παράλληλα μέσα στον γενικότερο σχεδιασμό του Αναβάλου για την περιοχή αυτή, για να μην αποτελεί μια προσωρινή και άτεχνη λύση και ξόδεμα του δημοσίου χρήματος.

Μακάρι λοιπόν να συνεχίσουμε να υλοποιούμε έργα που θα επιλύουν προβλήματα των συμπολιτών μας και στη συνέχεια να χαιρόμαστε μαζί τους, όταν θα τα εγκαινιάζουμε και ας στεναχωριούνται ορισμένοι. Η νίκη έχει εκατό πατέρες, ενώ η ήττα είναι ορφανή».

Περισσότερα Άρθρα

Η απάντηση Νίκα στον Τατούλη

Από την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ (παράταξη Περιφερειάρχη Παν. Ε. Νίκα)  εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση-απάντηση στον κ. ΤΑΤΟΥΛΗ: «Στο γνωστό μοτίβο ο κύριος Τατούλης θέλει να μας υπενθυμίσει την παρουσία του, για ακόμα μια φορά με τον ίδιο μονότονο τρόπο που μόνο θλίψη προκαλεί… Κύριε Τατούλη, τα χρήματα που διαχειριζόμαστε ανήκουν στον κόσμο και σε αυτόν […]

Ανακοίνωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων καλεί τους Δημότες ή μόνιμους κάτοικους του Δήμου που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στη λίστα του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Οικονομικής Ενίσχυσης για το έτος 2021, να καταθέσουν το αργότερο ως 27-11-2020 στο πρωτόκολλο του Δήμου αιτήσεις με τα κάτωθι δικαιολογητικά: – Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή άδειας παραμονής -Ε 1 και Εκκαθαριστικό […]