18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Δημήτρης Μέξης από το Ναύπλιο νικητής σε πανελλήνιο διαγωνισμό νέων πιανιστών

Ο Δημήτρης Μέξης από το Ναύπλιο κατέκτησε το πρώτο βραβείο στο 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νέων Πιανιστών που έγινε στην Άνδρο.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε το 1997 στο Ναύπλιο. Ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές στο Ωδείο Ναυπλίου “Αγγελική Μαυρούλη” με καθηγήτρια την ίδια, από όπου έλαβε Πτυχίο Πιάνου με Άριστα παμψηφεί. Τελείωνε μουσικό σχολείο της Αργολίδα και το 2015 εισήχθη στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στην τάξη Ειδίκευσης Πιάνου του καθηγητή Ούβε Μάτσκε. Σήμερα συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο πιάνο.

Πριν από λίγο καρό τον θαυμάσαμε σε συναυλία στο Βουλευτικό Ναυπλίου μαζί με τον Παναγιώτη Τζώρτζη στην κιθάρα

Παρακολουθήστε την συμμετοχή του Δημήτρη Μέξη στο 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Νέων Πιανιστών αλλά και την βράβευση του στα βίντεο παρακάτω:

YouTube player
YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Ποιοι θα μπορούν να οδηγούν δίκυκλο και ΙΧ με ένα δίπλωμα

Στη θεσμοθέτηση της οδήγησης δικύκλου έως 125 κ.εκ. από κατόχους άδειας οδήγησης αυτοκινήτου προχώρησε τελικώς το υπουργείο Μεταφορών με άρθρο στο σχέδιο νόμου για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και τη μικροκινητικότητα, το οποίο κατατέθηκε σήμερα στη Βουλή. Η δυνατότητα οδήγησης δικύκλου μόνο με το δίπλωμα για αυτοκίνητο θα γίνεται υπό τρεις βασικές και αυστηρές προϋποθέσεις […]

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Διαδικτυακή διάλεξη του Ανδρέα Ν. Μιχαλόπουλου

Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας: Διαδικτυακή διάλεξη του Ανδρέα Ν. Μιχαλόπουλου O Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας, με την υποστήριξη του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος (ΚΕΣ) του Πανεπιστημίου Harvard, διοργανώνει διαδικτυακή διάλεξη του Καθηγητή Λατινικής Φιλολογίας ΕΚΠΑ κ. Ανδρέα Ν. Μιχαλόπουλου, με θέμα «Ο ιδρυτικός μύθος της Ρώμης και η ρωμαϊκή εθνική ιδεολογία: διαδρομές μέσα στον μύθο και την […]