13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Φείδωνας Άργους: Το πρόγραμμα στην Α’ Εθνική κατηγορία

Πραγματοποιήθηκε στην ΕΠΟ, η κλήρωση των γυναικείων πρωταθλημάτων Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορίας, όπου θα λάβουν μέρος συνολικά 99 σωματεία απ’ όλη τη χώρα. Μεταξύ τους βεβαίως στον 2ο όμιλο της Α’ Εθνικής και ο Φείδωνας.

Πρεμιέρα θα γίνει την 1η Νοεμβρίου και η ομάδα του Άργους θα ξεκινήσει με εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Αγία Παρασκευή.

Εκ μέρους της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου τη διαδικασία της κλήρωσης διενέργησαν ο πρόεδρος και μέλος της Ε.Ε./Ε.Π.Ο. Γ. Χατζησαρόγλου και το μέλος της Ι. Κλώτσας. Ενώ στην κλήρωση παρεβρέθηκαν το μέλος της Ε.Ε./Ε.Π.Ο. και της Επιτροπής Διοργανώσεων, Π. Διακοφώτης.

Μετά το τέλος των κληρώσεων ο πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου δήλωσε:

«Εύχομαι σε όλα τα σωματεία πάνω απ’ όλα υγεία, με την ελπίδα να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν. Ως Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου, είμαστε προετοιμασμένοι να δώσουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει εξαιτίας της πανδημίας. Η Ε.Π.Ο. θα κάνει τα πάντα για τις ομάδες και τις αθλήτριες, οι οποίες, με αυταπάρνηση και υπό δυσχερείς συνθήκες, αναβαθμίζουν συνεχώς το αγωνιστικό επίπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Τις ευχαριστούμε και παραμένουμε δίπλα τους για ακόμα καλύτερες ημέρες. Καλή επιτυχία και καλή χρονιά».

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Τo Tρίαθλο Επιδαύρου συμβάλλει θετικά στην οικονομία της περιοχής

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 παρουσιάστηκαν στην Αρχαία Επίδαυρο από τον καθηγητή του Heilbronn University, Sebastian Kaiser-Jovy τα αποτελέσματα της έρευνας πάνω στους τομείς της περαιτέρω ανάπτυξης του προϊόντος του Epidavros Triathlon, και τις οικονομικές ωφέλειες που απορρέουν από την διεξαγωγή και ανάπτυξη του αγώνα, στο τουριστικό προϊόν της Επιδαύρου και της ευρύτερης περιοχής. Τα […]

ΕΠΣΑ: Αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου στην Α1 κατηγορία Αργολίδας

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α1 Κατηγορία (14η αγωνιστική) ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ  0-4 ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ  3-2 ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ   2-2 ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΡΥΑΣ  1-2 ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ  5-1 ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ – ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ  1-1 ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΣΠΕΤΣΕΣ  0-0   ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 38  2. ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ 31  3. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ […]