21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εικόνες σοκ στο Αγρίνιο: Γυναίκα έχει στοιβάξει σκύλους και τους δέρνει με κοντάρι

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες κακοποίησης ζώων από το Αγρίνιο.

Στο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο MEGA, έχει αποτυπωθεί το μαρτύριο δεκάδων σκύλων, που βρίσκονται περιορισμένοι στην έκταση ενός αγροκτήματος στο Αγρίνιο.

Η γυναίκα που υποτίθεται ότι τα φροντίζει, εμφανίζεται τρέχοντας, κραδαίνοντας ένα κοντάρι. Πλησιάζει ένα από σκυλιά και το χτυπά με μανία.

Ύστερα κοιτάζει απέναντι, για να διασφαλίσει ότι δεν την έχει δει κανείς και απομακρύνεται. Δεν δίνει καμία σημασία στο τραυματισμένο σκυλί που κείτεται ημιλιπόθυμο.

Βλέπει ότι ένας άλλος σκύλος συνεχίζει να επιτίθεται στο ανήμπορο ζώο και επιστρέφει ξανά τρέχοντας. Χτυπά πάλι με το κοντάρι τον άλλο σκύλο.

Στο αγρόκτημα επικρατεί συμπεριφορά αγέλης και οι σκύλοι επιτίθονται ο ένας στον άλλο.

Το βασανιστήριο των ζώων δεν έχει τέλος. Η γυναίκα βγαίνει και πάλι έξω και αρχίζει να κυνηγά ξανά τους σκύλους με το ξύλο και να τους χτυπά.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η δυσοσμία από τα κουφάρια των ζώων είναι αποκρουστική. Όπως λένε, η κατάσταση αυτή είναι γνωστή και έχουν ειδοποιηθεί οι αρμόδιοι φορείς, χωρίς ωστόσο, να λαμβάνεται κάποια πρωτοβουλία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων η κατάσταση αυτή υφίσταται εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια, με την γυναίκα να μαζεύει σκυλιά στο χώρο της, αλλά και μέσα στο σπίτι της.

Οι ίδιοι επισημαίνουν ότι πλέον τα σκυλιά είναι πολύ άγρια και κανείς δεν μπορεί να τα πλησιάσει. Μάλιστα, τα ίδια τρώνε τα κουφάρια των άλλων σκυλιών που πεθαίνουν, γεγονός που οι κάτοικοι το αποδίδουν στο ότι η γυναίκα δεν τα ταΐζει.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

“Ο Καββαδίας” τίμησε τον υπέροχο άνθρωπο Γιάννη Σαρρή – Δραγώνα

Την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 το βράδυ, σε μια συγκινητική εκδήλωση ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριου “Ο Καββαδίας” τίμησε τον υπέροχο άνθρωπο Γιάννη Σαρρή Δραγώνα! Προσωπικότητα πολυσχιδής, πολιτικοποιημένη με γενική αποδοχή και η προσωποποίηση του “ανθρώπου της προσφοράς “. Συγχαρητήρια για την εκδήλωση! Συγχαρητήρια στον Γιάννη Σαρρή για την διαχρονική του βοήθεια στα δρώμενα του τόπου […]