19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ράπιντ τεστ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε αθλητές ομαδικών αθλημάτων

Σύσκεψη για την κατάσταση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όσον αφορά την πανδημία του κορονοϊού, συγκλήθηκε από τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα σήμερα στην Τρίπολη.

Οπως διαπιστώθηκε, με την εξαίρεση της πρόσφατης έξαρσης το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Π.Ε. Κορινθίας, στο υπόλοιπο της Περιφέρειας η κατάσταση χαρακτηρίζεται καλή σε γενικές γραμμές.

Σήμερα, εξ άλλου, η Περιφέρεια προώθησε στις κατά τόπους Διευθύνσεις Υγείας τα συνολικά 3.200 ράπιντ τεστ που προμηθεύτηκε προκειμένου να διενεργούνται έλεγχοι σε αθλητές ομαδικών αθλημάτων.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε ότι η Περιφέρεια θα προβεί άμεσα στην προμήθεια ακόμα 5.000 ράπιντ τεστ, τα οποία προορίζονται για τον έλεγχο των εργατών που θα απασχοληθούν στην ελαιοκομιδή και τα οποία θα προωθηθούν στα κατά τόπους αγροτικά ιατρεία και στα Κέντρα Υγείας.

«Καλώ όλους όσοι θα απασχολήσουν τέτοιους εργάτες να ζητούν εκ μέρους τους το σχετικό πιστοποιητικό αρνητικής ένδειξης ως προς τον κορονοϊό, προκειμένου να τους απασχολούν στη συγκεκριμένη εργασία», δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας.

Περισσότερα Άρθρα

Δεν κάνει ένσταση η ΑΕΚ – «Δεν αλλάζουμε τα πιστεύω μας» αναφέρει η «Ένωση»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ασκήσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η ηθική της ομάδας είναι πάνω απ’ όλα και δε μπαίνει σε καμία ζυγαριά! Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι δεν πρόκειται να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα ένστασης, που […]

Τρεις παίκτες έφυγαν από την Ένωση Ερμιονίδας

Αποχωρήσεις παικτών από την Ένωση Ερμιονίδας. Η ομάδα ανακοίνωσε την μετακίνηση του  Νίκου Μακρίδη στον ΑΟ Άγιος Ιερόθεος. “Ευχαριστούμε τον Νίκο για την προσφορά και τον σεβασμό του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μόνο υγεία γιατί όλα τα άλλα είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να τα πετύχει. Το κενό του Νίκου θα συμπληρωθεί εντός των […]