19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών – Ακόμη τρεις θάνατοι στην χώρα

Τρεις νέοι θάνατοι από επιπλοκές από τον νέο κορονοϊό έγιναν γνωστοί μέσα σε λίγες ώρες στη χώρα μας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες νωρίς το βράδυ του Σαββάτου ανακοινώθηκε ο θάνατος μιας γυναίκας 93 ετών στο νοσοκομείο Ελπίς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ακολούθησε ο θάνατος ενός 75χρονου ο οποίος νοσηλευόταν σε κλίνη Covid στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Τέλος ανακοινώθηκε ο θάνατος και μιας 89χρονης στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» η οποία έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα, το Σάββατο ο ΕΟΔΥ στη καθημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας είχε ανακοινώσει 5 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 436 θανάτους συνολικά στη χώρα.

Περισσότερα Άρθρα

Μήνυμα του Ανδρέα Πουλά, για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

«Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, αύριο ξεκινούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία και τις αστοχίες των αρμοδίων, είμαι βέβαιος ότι  με την καθοδήγηση των καθηγητών σας, την στήριξη των γονιών σας και τον προσωπικό σας μόχθο, θα υπερνικήσετε τις δυσκολίες και θα βγείτε νικητές. […]

Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών για εκπαιδευτικούς και γονείς

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ- παράρτημα Τρίπολης, τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας και το ΔΙΕΚ Άργους θα υλοποιήσουν κύκλο σεμιναρίων με αντικείμενο την εκπαίδευση σε θέματα Πρώτων Βοηθειών. Τα σεμινάρια απευθύνονται προς εκπαιδευτικούς και γονείς-κηδεμόνες με στόχο την εκπαίδευση στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και την χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή για την […]