17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Διπλό έγκλημα στο Λουτράκι

Σε θρίλερ εκτυλίχτηκε η ιστορία με καμένο αυτοκίνητο στο Λουτράκι με αποτέλεσμα να βρεθεί νεκρή βρέθηκε η ιδιοκτήτρια του μέσα στο σπίτι της μαζί με έναν άλλο άντρα.

Πώς όμως ξεκίνησαν όλα αυτά;

Σύμφωνα με το Loutrakiblog κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο μάρκας Toyota Ηybrid, τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς λίγο πριν τη 1.00 τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα.

Το Ι.Χ. ανήκε σε αλλοδαπή μόνιμη κάτοικο Λουτρακίου που σύμφωνα με το loutaki365 πρόκειται για Ουκρανή 45 χρονών που ζει και εργάζεται στην Ελλάδα ως μασέζ.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες έκαναν εξονυχιστικές έρευνες στην περιοχή για τυχόν τραυματίες.

Δεν υπήρχαν επιβάτες στο αυτοκίνητο αλλά παρέμενε το ερώτημα πως βρέθηκε εκεί το όχημα και πως τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ευτυχώς με την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο δάσος.

Οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου όμως δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο διαμέρισμά της χωρίς εισαγγελική παραγγελία.

Σήμερα το πρωί ένας γείτονας είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτά της και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε για έρευνα και μπαίνοντας στο σπίτι είδαν τη γυναίκα να κείτεται στο πάτωμα  πλημμυρισμένη στα αίματα και δίπλα της να κείτεται νεκρός ένας άνδρας.

Οι πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας κάνουν λόγο για ανθρωποκτονία

Περισσότερα Άρθρα

Συλλυπητήρια Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τον Νίκο Μάμαλη

Ο Νίκος Μάμαλης, ένας δραστήριος άνθρωπος, μια μεγάλη προσωπικότητα, μας αποχαιρέτησε αφήνοντας μια τεράστια παρακαταθήκη στην επιμελητηριακή και επιχειρηματική κοινότητα και ένα μεγάλο κενό στις καρδιές μας. Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του αγαπημένου φίλου και […]

Το έθιμο των Λαμπαδηδρομιών αναβιώνει στη Δημητσάνα

Στην μπαρουταποθήκη του έθνους, την ιστορική Δημητσάνα το βράδυ της 24ής Μαρτίου ο χρόνος γυρίζει πίσω 198 χρόνια. Τότε που ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε το λάβαρο της επανάστασης και αυθόρμητα οι Δημητσανίτες βγήκαν στους δρόμους με δάδες στα χέρια για να διαδώσουν και να γιορτάσουν το χαρμόσυνο μήνυμα. Ο Πολιτιστικός Αγροτουριστικός Σύλλογος Γυναικών Δημητσάνας […]