15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Μουσικές τάξεις του Δημοτικού Ωδείου «Κωνσταντίνος Νόνης» στις Δημοτικές Ενότητες

 

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Ναυπλίου, για τη σχολική περίοδο 2020 – 2021, καθώς και τη σύσταση δύο νέων μουσικών τάξεων οι οποίες θα λειτουργήσουν στα σχολείο της Αγίας Τριάδας και του Τολού αντίστοιχα.

Η λειτουργία των νέων τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου, μετά την ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΠΠΑΤ, θα ξεκινήσουν να λειτουργούν πιλοτικά σε αυτές τις δύο κοινότητες, δίνοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα στους μαθητές που ζουν στην περιφέρεια και ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τη μουσική, να σπουδάσουν πιάνο, βιολί, φλάουτο, βιολοντσέλο, κιθάρα, αρμόνιο και άλλα όργανα.

Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι και οι κηδεμόνες των παιδιών που επιθυμούν να φοιτήσουν, να  καταθέσουν αίτηση στη γραμματεία του Ωδείου καθημερινά 10:00-14:00 το πρωί και 18:00-20:00 το απόγευμα (Σταθμός ΟΣΕ), έως τις 15 Οκτωβρίου.

Το Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου «Κωνσταντίνος Νόνης» είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Πολιτισμού και πέρα από τη μουσική κατάρτιση για την ερασιτεχνική ενασχόληση με τη μουσική, απονέμει στους μαθητές του υπό καθοριζόμενες προϋποθέσεις, Πτυχία και Διπλώματα τα οποία αποτελούν εφόδιο για την επαγγελματική τους απασχόληση.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Παιδικό Πάρτυ Μασκέ στο Νηπιαγωγείο Νέας Κίου

Την Κυριακή 3 Μαρτίου σας περιμένουμε στην αυλή του σχολείου μας να γιορτάσουμε το καρναβάλι με χορό, λιχουδιές face painting και πολύ κέφι!!! Μην ξεχάσετε την γιορτινή σας διάθεση!!! Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου Νέας Κίου