18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αξιοποίηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου της εμπειρίας του Δ. Αβραμόπουλου

Τη δυνατότητα αξιοποίησης των δυνατοτήτων που δίνει το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης για αναπτυξιακά έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου -και ιδιαίτερα στην Αρκαδία- συζήτησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας στο πλαίσιο της μακράς συνάντησης που είχε σήμερα Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, στην Τρίπολη, με τον πρώην Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο Π. Νίκας σημείωσε ότι η τεράστια πολυεπίπεδη εμπειρία του Δ. Αβραμόπουλου θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια για την προώθηση των προτάσεων έργων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι θα συνδράμει την προσπάθεια που γίνεται από την περιφερειακή αρχή προς αυτή την κατεύθυνση.

Σημειώνεται ότι τον Αρκά στην καταγωγή πρώην υπουργό συνδέει μακρά φιλία με τον περιφερειάρχη, τον οποίον -όταν ήταν δήμαρχος Καλαμάτας- είχε συνδράμει αποφασιστικά ως υπουργός Υγείας τότε ώστε το 2008 να περιέλθει στον δήμο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας το κτήριο του παλαιού νοσοκομείου, το οποίο ανακατασκευάστηκε και πλέον στεγάζει το νέο Δημαρχείο.

Περισσότερα Άρθρα

Πυρ κατά βούληση από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ι.Μαντζούνη- Προσωπικά δε δέχομαι υποδείξεις από ανθρώπους του υποκόσμου, και ιδιαίτερα από προεδρίσκους, που εκλέγονται μαζί με δύο λεωφορεία μπράβους.

Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού αποκαθιστά την αλήθεια,σε ότι έχει να κάνει με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα για τα τεστ covid-19 που παρέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε 14000 αθλητές. Τοπικά μέσα που πρόσκεινται στον περιφερειακό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Β.Σιδέρη επιχείρησαν να του χρεώσουν αυτή την ενέργεια.Αυτό δεν το άφησε αναπάντητο ο Αντιπεριφερειάρχης και επί […]

Δημήτρης Σφυρής: Υλοποιείται ο κόμβος Κρανιδίου-Πόρτο Χελίου

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Δημήτρης Σφυρής: Υλοποιείται ο κόμβος Κρανιδίου-Πόρτο Χελίου. ΣΤΙΣ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ : Κυκλοφοριακός Κόμβος Εξόδου Κρανιδίου Πορτο Χελίου. Ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου Ερμιονίδας εξασφάλισε την υλοποίησή του. Κανείς δεν μπορεί πλέον να […]