13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Άνοιξε η τύχη τους: Το λότο που έριξαν ως ελεημοσύνη σε άστεγους στη Γαλλία, κέρδισε 50.000 ευρώ

Την ώρα που ζητιάνευαν μπροστά από ένα μπαρ στη Βρετάνη, στη δυτική Γαλλία, ένας πελάτης τους έδωσε ένα δελτίο λότο και οι τέσσερις άστεγοι κέρδισαν με αυτό… 50.000 ευρώ, όπως έγινε γνωστό από τη γαλλική αρχή τυχερών παιγνίων (FDJ).

«Ζητιάνευαν κοντά στο μπαρ Minuit στη Βρέστη, ένας πελάτης βγήκε από το κατάστημα και αποφάσισε να τους δώσει το δελτίο του αξίας 1 ευρώ», περιγράφει η FDJ, σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.

«Φανταστείτε την έκπληξη που ένιωσαν οι τέσσερις νέοι, όταν ανακάλυψαν ότι είχαν κερδίσει όχι 5 ευρώ, αλλά 50.000 ευρώ!».

Οι τέσσερις άστεγοι, ηλικίας περίπου 30 ετών σύμφωνα με την FDJ, μοιράστηκαν τα κέρδη, πήραν δηλαδή ο καθένας τους 12.500 ευρώ.

«Είχαν μείνει εμβρόντητοι, όμως τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στο μυαλό τους», περιέγραψε στο Γαλλικό Πρακτορείο η γαλλική αρχή τυχερών παιγνίων. Είπαν μάλιστα στη FDJ ότι δεν γνωρίζουν προς το παρόν τι θα κάνουν με τα χρήματα, όμως, σκοπεύουν, καταρχάς, να φύγουν από την πόλη της Βρέστης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Άρθρα

Κλείνουν λόγω κορονοϊού τμήματα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο και το 4ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Κλειστές αύριο όλες οι λαϊκές αγορές της χώρας

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά ,αύριο θα είναι κλειστές όλες οι λαϊκές αγορές της χώρας. Παράλληλα, από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου μειώνεται ο αριθμός των παραγωγών κατά 50%, με την απόσταση ανά πάγκο να ορίζεται στα πέντε μέτρα.

Παράταση για αιτήσεις στην Τουριστική Σχολή Άργους

Οι ενδιαφερόμενοι-νες που δεν κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στην Τουριστική σχολή – ΙΕΚ Πελ/σου από το παράλληλο μηχανογραφικό αλλά και την προηγούμενη περίοδο αιτήσεων με μοριοδότηση , μπορούν να καταθέτουν εκ νέου την ηλεκτρονική τους αίτηση προκειμένου να εισαχθούν για την φετινή χρονιά και να καλύψουν τις θέσεις στα απογευματινά κυρίως τμήματα (για […]