17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία: Νέα αρχή για κάθε ζώδιο – Αστρολογικές προβλέψεις από την Αριέλλα Καρά

Από τις 04/10 ο Πλούτωνας μέσα στον Αιγόκερω περνάει και πάλι σε ορθή πορεία. Μια νέα αρχή σε κάθε τομέα και για όλα τα ζώδια. Ευκαιρίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, ειδικά στα εργασιακά-οικονομικά. Σε δεύτερο τόνο, τυχόν αισθηματικές εκκρεμότητες θα λάβουν αίσιο τέλος.

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04

Άνεση
Το ωραίο σας μυαλό το έχει ερωτευτεί κάποιος νέος άνθρωπος, που αυτή τη στιγμή ίσως και να μην είναι έτοιμος να σας ανοίξει την καρδιά του. Αυτό πάντως δεν αργεί.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05

Οικογενειακές αλλαγές
Κυνηγάτε το μέσα σας, ενώ το θέμα που σας αποσυντονίζει είναι έξω. Πολυδιάστατοι άνθρωποι είστε και σίγουρα μπορείτε να βρείτε τη λύση και να βιώσετε πιο ήρεμες στιγμές οικονομικά και ερωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05-21/06

Ερωτοφιλίες
Σίγουρα όλοι σάς αγαπούν και σας θέλουν στην παρέα τους. Αυτό κάποιες φορές σάς ρίχνει σε λάθος έρωτες. Αυτή τη φορά όμως θα πρέπει να είστε πολύ πιο αυστηροί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Νέες γνωριμίες
Και το χρήμα θα παρελάσει άφθονο από τα χέρια σας, και θα σας λύσει όλα τα προβλήματα, αλλά και δύο έρωτες σε εκκρεμότητα θα διαγκωνιστούν για να κερδίσουν την προσοχή και την καρδιά σας.

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Επισκέψεις από φίλους
Μπορεί να έχετε παιδευτεί λίγο αυτό το διάστημα με λάθος οικονομικούς χειρισμούς, αλλά μέσα από τύχη και άτομα κύρους, που σας ανοίγουν πόρτες, θα έρθετε και πάλι στη χρυσή σας ισορροπία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Αποκαλύψεις μυστικών
Πολλά τα λόγια και οι υποσχέσεις που θα πέσουν μπροστά σας και σας δίνουν την ευκαιρία να κρατήσετε μόνο ό,τι και όποιον θέλετε. Ολα τα άλλα θα τα προσπεράσετε.

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

Έρωτας
Η μοναξιά που βιώνετε θα δώσει άμεσα τη θέση της σε έναν μεγάλο και κεραυνοβόλο ονειρεμένο έρωτα, που θα εμφανιστεί και θα σας πολιορκήσει μέχρι να πείτε το ναι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Επιτυχίες
Βιώνετε μια ερωτική προδοσία-απογοήτευση. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το διώξετε σαν άσχημη ψυχολογία από πάνω σας. Το σύμπαν αυτόν τον μήνα έχει νέα σχέδια για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Αισθηματικές ανατροπές
Δεν είστε από τα άτομα που θα δεχτείτε να έρχεστε τελευταία στη ζωή-προτεραιότητες του ανθρώπου σας. Αρα ξεκινήστε άμεσα, από σήμερα, να μιλάτε και να διεκδικείτε αυτά που σας αξίζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01

Επόμενα βήματα
Οι αλλαγές που υπάρχουν στην προσωπική ζωή του ανθρώπου σας δεν θα πρέπει να σας αγχώνουν. Εχει ήδη σκεφτεί να συζητήσει μαζί σας και από κοινού να κάνετε τα επόμενα βήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Δεσμεύσεις
Μάλλον έχετε εστιάσει πολύ στα μελοδράματα του έρωτα και έχετε χάσει την ουσιαστική επαφή με τους φίλους σας. Πολλές και σοβαρές προτάσεις θα δεχτείτε για διασκέδαση και ψυχαγωγία.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Συντροφικές αποφάσεις
Είστε σε μια αισιόδοξη φάση στα αισθηματικά σας. Θα δείτε ότι και ο άνθρωπός σας θα κάνει τις επόμενες κινήσεις για να σας φέρει και πάλι πιο κοντά του.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

«Νέοι Δρόμοι» για την Πελοπόννησο

Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές έκανε σήμερα, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Δέδες, ως επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» για την Πελοπόννησο.  Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην Τρίπολη, παρουσία  ΜΜΕ και δημοσιογράφων, ο Γιώργος Δέδες παρουσίασε τη Διακήρυξη και τους […]

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις προσεχείς ώρες – Πού αναμένονται καταιγίδες

Σημαντική μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ και του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού στο οποίο αναφέρει ότι o καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση από τις βραδινές ώρες σήμερα Σάββατο (26-12-2020) στα δυτικά. Την Κυριακή, ωστόσο, (27-12-2020) τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν […]