19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επέκταση ωραρίου των σχολικών καθαριστριών στο Δήμο Ερμιονίδας

Προς το τελικό στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται η διαδικασία επέκτασης ωραρίου του προσληφθέντος προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 3 ωρών σε 5 ώρες, μετά από συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο του σωματείου Βαλεντίνα Σαδίκου, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γιάννης Γεωργόπουλος .

Ο κύριος Γεωργόπουλος θέλοντας να γίνει ποιο σχολαστικός καθαρισμός των σχολείων του Δήμου, κατανοώντας τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που δημιουργούνται στα σχολεία λόγω Covid-19 με τις τρίωρες σχολικές καθαρίστριες, προχώρησε σε επέκταση ωραρίου δίνοντας τη δυνατότητα στο προσωπικό της καθαριότητας να καθαρίζουν και να απολυμαίνουν καλύτερα και με περισσότερη σχολαστικότητα στα σχολεία του Δήμου.

Θα θέλαμε σαν Σωματείο να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ερμιόνης και τον Δήμαρχο κύριο Ιωάννη Γεωργόπουλο για την συνεργασία και την κατανόηση του.

Σύλλογος Καθαριστριών Αργολίδας

Περισσότερα Άρθρα

Φωτιά τώρα στις Βερσαλίες – Συναγερμός στις πυροσβεστικές δυνάμεις (video)

Μία εκτεταμένη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο λεπτά πριν τις 19:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) στις Βερσαλίες της Γαλλίας πριν συνέλθει καλά καλά η χώρα από τον πύρινο εφιάλτη στην Παναγία των Παρισίων! Οι πρώτες πληροφορίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνουν λόγο για μία μεγάλη πυρκαγιά στη Rue du Parc στις Βερσαλίες, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων […]

Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου: Να πάρει γρήγορα μετρά η κυβέρνηση για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού

Ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και του μετέφερε την έντονη ανησυχία των πολιτών της Τριφυλίας για τη πιθανότητα διασποράς του κορονοϊού στη περιοχή τους με αφορμή τα θετικά κρούσματα σε εργάτες γης στα Φιλιατρά και των άθλιων συνθηκών διαμονής τους . Ο Θανάσης […]