18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Π.Ε. Αργολίδας «θωρακίζει» τους επαγγελματίες ταξί

Υγειονομικό υλικό παρέδωσαν σήμερα στους εκπροσώπους του Σωματείου ταξί Αργολίδας ο αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Μαλτέζος και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης.

Το υλικό περιλαμβάνει μάσκες προστασίας, αντισηπτικά και γάντια που θα χρησιμεύσουν στους οδηγούς ταξί σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Ο συγκεκριμένος κλάδος έχει χτυπηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα ενώ σκοπός είναι να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας τόσο στους πολίτες όσο και στους επισκέπτες του νομού μέσω των ειδών ατομικής προστασίας έναντι του κορονοϊού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά δρομολόγια του έργου της μεταφοράς μαθητών πραγματοποιούνται με ταξί και για τον επιπρόσθετο αυτό λόγο η Περιφέρεια προβαίνει σε συντονισμένες ενέργειες προκειμένου να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Περισσότερα Άρθρα

Ανδριανός: Εγκρίθηκε αποζημίωση 70 ευρώ ανά στρέμμα για κλημεντίνες λόγω COVID-19

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε επικοινωνία που είχα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σπήλιο Λιβανό και τον Υφυπουργό κ. Γιώργο Στήλιο ενημερώθηκα ότι εγκρίθηκε αποζημίωση 70 ευρώ ανά στρέμμα η οποία θα καταβληθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στους δικαιούχους παραγωγούς κλημεντίνης που επλήγησαν λόγω […]

Το Μαλαντρένι τιμάει την Παναγία την Μυρτιδιώτισσα

Με κάθε λαμπρότητα η Αργολίδα τίμησε την Παναγία την Μυρτιδιώτισσα στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Μαλαντρένι του Δήμου Άργους Μυκηνών. Την παραμονή της εορτής έγινε η Υποδοχή της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης από τον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου όπου φυλάσσεται και εν συνεχεία τελέσθηκε Αρχιερατικός εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος […]