20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εγκαινιάζεται σήμερα το ΕΕΕΕΚ Ερμιονίδας στο Κρανίδι από την Υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

To Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο Δήμο Ερμιονίδας στην Αργολίδα, που λειτουργεί από το φετινό σχολικό έτος στο Κρανίδι εγκαινιάζει σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, στις 6.00 το απόγευμα, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη.

Υπήρχε η αναγκαιότητα της άμεσης ίδρυσης και λειτουργίας του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ερμιονίδας, θα φοιτήσουν οι απόφοιτοι του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου της περιοχής.

Υπάρχουν εγγραφές 9 μαθητών από Ερμιονίδα και Σπέτσες που θα μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα την εκπαίδευσή τους και δεν θα χρειαστεί να μετακινούνται καθημερινά στο Ναύπλιο.

Στη συγκεκριμένη δομή η φοίτηση της διαρκεί 6 χρόνια.

Στους αποφοίτους τους χορηγείται πτυχίο επιπέδου 2α με επαγγελματικά δικαιώματα και δικαίωμα εγγραφής στις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης ειδικής αγωγής, κατόπιν εισήγησης του ΚΕΣΥ.

Περισσότερα Άρθρα

Προτάσεις της Ο.Ε.ΕΣ.Π. μετά το δεύτερο lockdown

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλλήνιας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) βλέποντας ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς και λαμβάνοντας υπόψιν τα αιτήματα των μελών της για λήψη πρόσθετων μέτρων, καθώς αυτά δεν επαρκούν και θα πρέπει να επανεξεταστούν και να ενισχυθούν προκειμένου να στηριχθεί […]

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας ζητάει την στήριξη υγειονομικών μονάδων

Μέσα από την πρωτοφανή κρίση που βιώνουμε αναδεικνύονται πρότυπα ταγμένα στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου. Μέσα σε αντίξοες συνθήκες όλοι οι γιατροί , το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και το προσωπικό που εργάζεται στα νοσοκομεία της χώρας δίνουν ένα μεγάλο αγώνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID 19. Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας […]