22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεν τα πάτε και πολύ καλά με τις ερωτικές επανασυνδέσεις. Αυτό που όμως θα αντιμετωπίσετε το επόμενο διάστημα συσχετίζεται με το παρελθόν σας, που θα σας κάνει νέες προτάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ο χαρακτήρας σας έχει πολλές κατακτήσεις αυτό το διάστημα. Σαφώς και οι πόρτες με τα παλιά για εσάς είναι ακόμη ανοιχτές, απλά προσοχή μην πληγωθείτε εκ νέου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Η ζήλια σας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Αυτό έχει να κάνει και με τον άνθρωπό σας, που θέλει να κάνει πράγματα που μέσα σε αυτά δεν θα συμπεριλαμβάνεστε. Μιλήστε του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Δεν θα δώσετε παραπάνω χρόνο και πιστώσεις παρουσίας σας σε άτομα που μέχρι τώρα τη συνολική σας προσφορά δεν την έχουν εκτιμήσει. Ο νέος μήνας έχει οικονομική άνοδο για εσάς.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Η αισθηματική σας ταλαιπωρία τελειώνει και σίγουρα είστε πλέον σε μια ώριμη φάση ζωής που πρέπει να δείτε πού και με ποιον θέλετε να συνεχίσετε την καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Σίγουρα όλο αυτό το διάστημα σάς έχει κάνει να σκεφτείτε πολύ και σφαιρικά όλα αυτά που έχουν γίνει λάθος σε φιλίες, σχέσεις, αλλά και συνεργασίες. Οι λύσεις είναι μπροστά σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Αισθάνεστε ότι υπάρχουν θέματα τρίτα και έξω από τη σχέση σας που ενοχλούν πια τον άνθρωπό σας και τη ροή των συναισθημάτων του. Μιλήστε και πάρτε τις απαντήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Μην κάνετε ακόμη ανακοινώσεις στους δικούς σας ανθρώπους γύρω από μια φρέσκια σχέση. Δεν σας χρειάζεται η επιβεβαίωση κανενός, αλλά ούτε και τα κουτσομπολιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Μην προσθέτετε στον εαυτό σας περισσότερα βάρη. Αν ακόμη δεν είστε τόσο έτοιμοι για μια νέα σχέση με τα όποια της δικαιώματα και υποχρεώσεις, καλύτερα πατήστε φρένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Αλλάζετε συνέχεια γνώμες και μάλλον δεν μπορείτε ακόμη να κατασταλάξετε σε αυτό που θέλετε. Δώστε, λοιπόν, περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και κρατήστε τους τρίτους μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ολα τα επόμενα βήματά του θέλει να σας ανακοινώσει το ταίρι σας για να λάβει και τις δικές σας θέσεις – προτάσεις. Είστε το ζώδιο που θα έχει και τις περισσότερες επανενώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Αυτή η σχέση που έχετε σας κάνει και αισθάνεστε έτοιμοι για πολλά επόμενα επίσημα βήματα. Σε δεύτερο τόνο, δείτε και την πορεία των επαγγελματικών – οικονομικών σας.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Τα γεγονότα, σαν σήμερα 9 Ιανουαρίου

475: Ο Βασιλίσκος στέφεται αυτοκράτορας του Βυζαντίου, όταν ο αυτοκράτορας Ζήνωνας ανατρέπεται και αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Κωνσταντινούπολη. 1349: Επτακόσιοι Εβραίοι καίγονται ζωντανοί στη Βασιλεία της Ελβετίας, επειδή θεωρούνται υπεύθυνοι για τη βουβωνική πανώλη που πλήττει την πόλη. 1438: Αρχίζει στη Φεράρα της Ιταλίας η ομώνυμη σύνοδος των Εκκλησιών της Ρώμης και της Κωνσταντινούπολης, με […]

Ανδριανός: Το μήνυμα του ’40 μάς καλεί να αντιμετωπίσουμε με δυναμισμό και σύνεση κάθε εξωγενή πρόκληση και επιθετικότητα

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Τιμούμε σήμερα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου με τη συγκίνηση, την υπερηφάνεια και την εθνική αυτοπεποίθηση που αρμόζει στην εποποιΐα του 1940. Ογδόντα χρόνια μετά, ο ηρωισμός και η αυτοθυσία των Ελλήνων και των Ελληνίδων που κράτησαν ψηλά τη σημαία μας απέναντι […]