19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Υλικό προστασίας από τον covid-19 διαθέτει στους επαγγελματίες των ταξί η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Στη διάθεση προς τους επαγγελματίες των ταξί υλικού προστασίας από τη διασπορά και διάδοση του covid-19 προχωρεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ηδύ, το εν λόγω υλικό παραλήφθηκε από το προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ταξί Πελοποννήσου, το οποίο και θα τα προωθήσει στα σωματεία  της κάθε Περιφερειακής Ενότητας που θα αναλάβουν τη διανομή του.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Παναγιώτης Νίκας την Τρίτη στην Μεσσηνία

Η ανακοίνωση της παράταξης “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”: Συνεχίζουμε την περιοδεία μας σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου, προκειμένου να συνομιλήσουμε με τους συμπολίτες μας για τα πραγματικά προβλήματα της κάθε περιοχής. Την Τρίτη 30 Απριλίου, ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, θα βρίσκεται: ώρα 18.30, στο Χατζή Μεσσηνίας (Πλατεία) ώρα 20.00, στον Αριστομένη Μεσσηνίας (Πλατεία – Πλάτανος) Σας περιμένουμε να συζητήσουμε από κοντά θέματα που ταλανίζουν την περιοχή, […]

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Καθυστέρηση χωρίς τέλος στην ολοκλήρωση του έργου μεταφοράς και διανομής νερού άρδευσης από δίκτυα Ανάβαλου σε Κουτσοπόδι, Μυκήνες, Μοναστηράκι, Φίχτια – Μπόρσια»

Σε απάντηση στην ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του Ν. Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς σχετικά με το πρόβλημα έλλειψης νερού άρδευσης που αντιμετωπίζουν οι αγρότες των περιοχών Μοναστηράκι – Μυκήνες – Φίχτια – Μπόρσια και Κουτσοπόδι,  το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Αγροτικών Υποδομών αναφέρει τα εξής: «Το υποέργο «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ […]