17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Καρδίτσα: Η κακοκαιρία έβγαλε στους δρόμους σορούς από νεκροταφείο

Σοροί από το κοιμητήριο του χωριού Φυλακτή στην Καρδίτσα, έχουν βγει στους δρόμους εξαιτίας της καταστροφικής μανίας του Ιανού, που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν τάφοι και να βγουν στην επιφάνεια φέρετρα και σοροί.

Σύμφωνα με το MEGA, όπως καταγγέλλει κάτοικος της Καρδίτσας, στο δρόμο βρέθηκαν και αναγνωρίστηκαν οι σοροί τεσσάρων γυναικών που είχαν πεθάνει πρόσφατα.

Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε για το θέμα η κ. Βάσω, κάτοικος της περιοχής. «Το νεκροταφείο έχει “φύγει”, και οστά και σοροί, έχουν βγει στους δρόμους. Τρόμαξαν οι άνθρωποι με όσα είδαν. Μιλάμε για τεράστια καταστροφή. Δεν έχει έρθει κανείς στο κέντρο της πόλης να δει τι έχει γίνει» ανέφερε η κ. Βάσω.

Περισσότερα Άρθρα

Συγκινητική συμμετοχή στην δράση του ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα μέλη και τους φίλους της Ομάδας Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Ναυπλίου που στήριξαν με προθυμία την προσπάθεια συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Η δράση και η προσπάθεια συνεχίζεται. Τα πρώτα τρόφιμα παραδόθηκαν στην Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου ώστε να διανεμηθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη αυτήν την […]

Στην Τ.Κ. Παναριτίου η Κ.ΟΜ.Υ. Αργολίδας για την πραγματοποίηση προληπτικών δειγματοληπτικών τεστ

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει πως αύριο Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 2.30 μ.μ. θα βρίσκεται στην τοπική κοινότητα Παναριτίου η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ στην Αργολίδα, για να πραγματοποιήσει προληπτικά δειγματοληπτικά τεστ. Μένουμε Ασφαλείς τηρώντας όλα τα μέτρα που έχουν συστήσει οι ειδικοί. Χρήση Μάσκας, κρατάμε αποστάσεις, πλύσιμο χεριών.