13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Η Κορίνα Αδραμιτίδου αποχώρησε από το My Style Rocks

Στο Gala της Κυριακής του My Style Rocks η ελληνική παράδοση ήταν το θέμα των κοριτσιών. Οι 9 διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να μας αναδείξουν την ελληνική παράδοση κι άλλες τα πήγαν εξαιρετικά ενώ άλλες όχι και τόσο.

Οι 9 παίκτριες τίμησαν πολλές διαφορετικές περιοχές με την φορεσιά τους κι ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου, ο Χάρης Χριστόπουλος μαζί με τον special guest κριτή Λάκη Γαβαλά κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις εμφανίσεις και να ξεχωρίσουν όσες έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Ωστόσο η Κορίνα Αδραμιτίδου και η Γεωργία Βρανά δεν ανέδειξαν όσο θα έπρεπε το στυλ τους κι ήταν οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση.

Με την κριτική επιτροπή να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, ως προς την απόφαση της, εκείνη που αποχώρησε από το My Style Rocks ήταν η Κορίνα Αδραμιτίδου, με τους κριτές να τονίζουν ότι δεν έχει να πάρει κάτι άλλο από το παιχνίδι.

Έτσι η Γεωργία Βρανά, που είναι πιο καινούρια παίκτρια, έχει άλλη μια ευκαιρία να εντυπωσιάσει με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Αύριο η 2η Γιορτή Πορτοκαλιού στο Κιβέρι

Στα βήματα της απόλυτα επιτυχημένης περυσινής εκδήλωσης θέλει να βαδίσει και η φετινή 2η Γιορτή Πορτοκαλιού στο Κιβέρι. Διοργανωτής είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κιβερίου «Γενέσιον». Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί αύριο στις 17:30 στο Πνευματικό Κέντρο “Πατήρ Γεώργιος Θ. Νταβέλος”. Ομιλητές θα είναι ο γεωπόνος Δημήτριος Δήμου και η διατροφολόγος Δήμητρα Κυριακοπούλου. Την επίδειξη μαγειρικής με […]

Σε Πορτοχέλι και Ερμιόνη την Παρασκευή ο Π.Νίκας

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου  στις 19:00 μ.μ. ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας θα πραγματοποιήσει ομιλία  στο καφέ ΕΝΖΖΟ και στις 20:30 στην Ερμιόνη  στο καφέ ΚΑΝΑΘΟΣ.