19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αργολίδα (απάτη), Κορινθία (ναρκωτικά) και μια εξιχνίαση κλοπής


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απάτη

Συνελήφθη, χθες (18.9.2020), στο Ηράκλειο Κρήτης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 22χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, απέσπασε από ημεδαπή χρήματα, με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών. Ειδικότερα, ο δράστης κάλεσε την παθούσα και συστήθηκε ως υπάλληλος τράπεζας, ενώ την έπεισε ότι προκειμένου να εισπράξει αναδρομικά από τη σύνταξής της θα έπρεπε πρώτα να καταβάλει χρηματικό ποσό. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (18.9.2020) το μεσημέρι, στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 41χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -244- γραμμαρίων, τσιγαριλίκι κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που είχε γίνει την 28.2.2020 στο Βέλο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Περισσότερα Άρθρα

ΔΗ. ΣΥ. ΕΡ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΣΦΥΡΗΣ: Αντιμετωπίσαμε τις προκλήσεις-Συνεχίζουμε δυναμικά

Η παράταξη ΔΗ. ΣΥ. ΕΡ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΣΦΥΡΗΣ μας ενημέρωνει για τις πλούσιες δράσεις της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ στις Τοπικές Κοινότητες: Φούρνων, Λουκαϊτίου και Ηλιοκάστρου:     Ο ρόλος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ είναι νευραλγικός για την ομαλή ροή της καθημερινότητας του Δημότη. Εργαστήκαμε σκληρά και με συνέπεια, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις προκλήσεις. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό την υλοποίηση του […]

Πένθος για την Φάνη Πάλλη Πετραλιά – Το συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο του συζύγου της

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, καθώς έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, Νίκος Πάλλης. Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία σε ηλικία 99 ετών, έκανε γνωστή η ίδια η πρώην υπουργός, με μία συγκινητική ανάρτηση που έκανε στο facebook. “Αυλαία”, έγραψε η Φάνη Πάλλη Πετραλιά, αναφέροντας ότι ο γάμος […]