17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πύργος: Μικρής έκτασης ζημιές σε Κατάκολο, Ανδραβίδα και Λεχαινά από την κακοκαιρία

Μικρής έκτασης ζημιές σε περιοχές του Κατακόλου, της Ανδραβίδας και των Λεχαινών προκλήθηκαν, σύμφωνα με την περιφέρεια, από το κύμα της κακοκαιρίας, που πλήττει την Ηλεία.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, επισκέφθηκε αρχικά σήμερα το Κατάκολο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, Φραγκίσκο Κολόσακα, ο οποίος, σύμφωνα με την περιφέρεια, τον ενημέρωσε για τις μικρής έκτασης, ζημιές που προκλήθηκαν, αλλά και για τα επικίνδυνα σημεία στην περιοχή.

Στην συνέχεια, ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε περιοχές του δήμου Ανδραβίδας -Κυλλήνης και συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Γιάννη Λέντζα. Σύμφωνα με την περιφέρεια, τόσο κατά τη διάρκεια της νύχτας, όσο και τις πρωινές ώρες σημειώθηκαν αρκετές πτώσεις δέντρων, με τις υπηρεσίες του δήμου να παρεμβαίνουν άμεσα και να δίνουν λύσεις.

Παράλληλα, έγιναν προληπτικές παρεμβάσεις από τα μηχανήματα που εργάζονται στο αντιπλημμυρικό έργο που εκτελείται στην περιοχή, «Μπρινιάς». Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι εργασίες καθαρισμού αποστραγγιστικών τάφρων, στην περιοχή της Γαστούνης, αλλά και στην περιοχή του νοσοκομείου Πύργου.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περισσότερα Άρθρα

Πανελλήνιες 2021: Μείωση της ύλης ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας

Τη μείωση της εξεταστέας ύλης για τις Πανελλήνιες 2021 αποφάσισε και ανακοίνωσε επίσημα το Υπουργείο Παιδείας. Δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ την απόφαση για την μείωση της ύλης στα ΓΕΛ Δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ την απόφαση για την μείωση της ύλης στα ΕΠΑΛ «Μείωση της εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ τάξης Ημερήσιων και […]

Δημήτρης Καμπόσος: Σήμερα με επισκέφθηκε στο γραφείο μου στον Δήμο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός

Η κακοκαιρία που έπληξε τις αγροτικές καλλιέργειες, άφησε πίσω της αποδυναμωμένους αγρότες και παραγωγούς. Η αντίδραση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού ήταν άμεση. Σήμερα με επισκέφθηκε στο γραφείο μου στον Δήμο και σε μία ευρεία σύσκεψη παρουσία αντιδημάρχων, συζητήσαμε για τα προβλήματα των αγροτών και την αντιμετώπισή τους. Είμαι βέβαιος πως θα πράξει το […]