19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη ο Γιώργος Μαυρίδης στο Μεξικό

Στη σύλληψη του τηλεπαρουσιαστή Γιώργου Μαυρίδη και ακόμη τριών ατόμων προχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής οι μεξικανικές Αρχές στο αεροδρόμιο Σίτι Χουάρες στο Μεξικό.

Ο Μαυρίδης ταξίδευε στην πόλη του Μεξικού, μέσω Γερμανίας, με πτήση της Lutfhansa και πρώτος του προορισμός φέρεται να ήταν το εξωτικό θέρετρο Κανκούν.

Ο παρουσιαστής συνταξίδευε με τέσσερα ακόμη άτομα, μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου που συμμετέχουν στα γυρίσματα της νέας εκπομπής του, «Into the Skin», που θα έχει ταξιδιωτικό περιεχόμενο.

Στο πλαίσιο της νέας εκπομπής, ο Γιώργος Μαυρίδης και τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου ταξίδεψαν στο Μεξικό, ωστόσο κατά τη διάρκεια του ελέγχου των διαβατηρίων και των αποσκευών, οι μεξικανικές αρχές, δεν έλαβαν όλα τα στοιχεία που απαιτείται να δηλώσουν οι ταξιδιώτες κατά την άφιξή τους, ενώ δεν αποκλείεται να ειπώθηκε και κάτι εκ μέρους των Ελλήνων που δεν άρεσε στις μεξικανικές Αρχές, με αποτέλεσμα να διαταχθεί η σύλληψή τους.

Οι πέντε άνδρες οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του αεροδρομίου και μέχρι αυτή τη στιγμή είναι υπό κράτηση, με την ελληνική πρεσβεία να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους απελευθερώσει.

Περισσότερα Άρθρα

Κέντρο επιχειρήσεων με τη βοήθεια του Στρατού στήθηκε στο ξενοδοχείο “Γαλαξίας”

Στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου “Γαλαξίας” στο Πόρτο Χέλι στήθηκαν ήδη από τον στρατό δύο μεγάλες σκηνές, οι οποίες θα αποτελέσουν τον χώρο εργασίας 6 γιατρών και 4 νοσηλευτών, αλλά και του προσωπικού της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Επίσης, σε ετοιμότητα βρίσκεται και ένα ειδικό όχημα του ΕΚΑΒ που θα εξυπηρετήσει ενδεχόμενη περίπτωση διακομιδής -αρχικά […]

6χρονος έπεσε από μπαλκόνι και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

ΠΑΤΡΑ. Συναγερμός σήμανε στο ΕΚΑΒ και στην αστυνομία για πτώση ανήλικού από μπαλκόνι στην οδό Ροδιάς στην περιοχή της Κρήνης. Σύμφωνα με το tempo24.news το παιδί, ηλικίας 6 ετών, έχει μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών και είναι σε σοβαρή κατάσταση. Το παιδί αντιμετωπίζει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news κατά τη […]