14 °C Argos, GR
27 Φεβρουαρίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 

Ενα φιλικό σας πρόσωπο έχει αισθήματα για εσάς, αλλά ακόμη, για τους δικούς του λόγους, δεν τα έχει αποκαλύψει. Ισως και να σας τα φανερώσουν κάποιοι τρίτοι.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 

Ολα αυτά που έχετε προσφέρει στο δεσμό – σύντροφό σας δεν πάνε στο βρόντο. Μέσα στον μήνα αυτόν θα σας κάνει προτάσεις που θα σας εκπλήξουν. Τα οικονομικά σας έχουν καλυτέρευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Δεν έχει πια για εσάς σημασία, ούτε και θα αφιερώσετε παραπάνω χρόνο, στις προτάσεις που σας έρχονται από κάποιον πρώην σας για εύκολη επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Δεν μπορείτε να μη δώσετε σημασία σε όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στη ζωή σας! Το ταίρι σας βιώνει κάποια δικά του προβλήματα, που θέλει να σας τα απαριθμήσει για να βρείτε μαζί τις λύσεις.

Διαβάστε επίσης: Ερωτική αστρολογία: Είστε Κριός; Όλα όσα θα συμβούν στο… κρεβάτι σας μέχρι το τέλος του χρόνου!

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Μόνο καλύτερες θα είναι οι μέρες μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς με το άτομο που αγαπάτε θα συναντηθείτε και θα μιλήσετε για όλα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας τον τελευταίο καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Σίγουρα μπορείτε και καλύτερα. Υπάρχουν κάποιες θετικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή και το επάγγελμα, που θα σας κάνουν να περάσετε σε έναν πιο ποιοτικό τρόπο δράσης και εξέλιξης.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Εκφράστε όλα αυτά που θέλετε στον άνθρωπό σας, έτσι ώστε να καταλάβει τι ζητάτε από αυτόν. Είναι μια εξαιρετικά καλή εποχή, που μπορείτε μαζί να κάνετε πολλά πράγματα και να πάτε ακόμη και σε γάμο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Πολλές οι ανάγκες που υπάρχουν σε αυτήν τη σχέση, που έχει πάρει μια μορφή που σίγουρα δεν σας αρέσει. Τώρα χρειάζεται να έχετε υπομονή, μέχρι το ταίρι σας να αποκαλύψει αυτά που χρειάζεται να ξέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Εχετε σίγουρα καταλάβει ότι το συντροφικό σας έτερο έχει ακόμη κάποιες επικοινωνιακές παρτίδες με το παρελθόν του! Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι’ αυτό καθώς δεν υπάρχει επανασύνδεση ή κάτι ανάλογο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Οι χωρισμένοι και οι ελεύθεροι, μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου, θα έχουν στο μονοπάτι τους μια καινούργια γνωριμία, που σε γοργούς ρυθμούς μπορεί και να γίνει μια όμορφη ιστορία αγάπης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Μέσα στους χώρους της εργασίας σας υπάρχουν πολλά φλερτ και ιδιαίτερα πλησιάσματα, που σας έχουν βάλει σε σκέψεις. Ακόμη μην κάνετε κάτι καθώς υπάρχουν και αρκετά περίεργα βλέμματα επάνω σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Ξέρετε ότι αυτός που αγαπάτε έχει ακόμη μέσα στην καθημερινότητά του πολλά σημαντικά προβλήματα. Δεν χρειάζεται άμεσα να τον πιέσετε, παρά μόνο να μιλήσετε για όλα αυτά που θέλει να σας εκμυστηρευτεί.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Εποχική γρίπη: Στους 94 οι νεκροί στην Ελλάδα

Ακόμη τέσσερις ασθενείς από τον ιό της εποχικής γρίπης έχασαν τη ζωή τους κατά το διάστημα από 9 έως 15 Μαρτίου 2020, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, ο οποίος επισημαίνει, ότι η χώρα παραμένει σε περίοδο αυξημένης δραστηριότητας της γρίπης με πτωτική τάση. Αναλυτικότερα, κατά την εβδομάδα 11/2020 (09–15 Μαρτίου 2020) στα δύο […]

Συσκευαστήριο στο Άργος ζητάει μόνιμους εργάτες – εργάτριες

Συσκευαστήριο στην περιοχή του Άργους αναζητά μόνιμους εργάτες-εργάτριες για την διαδικασία παραγωγής. Αφορά θέση πλήρους απασχόλησης . Αποστολή βιογραφικών στο biografikasim@gmail.com