27 °C Argos, GR
28 Σεπτεμβρίου 2022

Αυτοί που προμηθεύτηκαν αρκετό ποπ κορν και πήραν θέση στον καναπέ για να δουν το ματς δημάρχου Καμπόσου και Εμπορικού Συλλόγου Άργους δυστυχώς θα αναγκαστούν να δουν ταινία

“Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους διάβασε και άκουσε με μεγάλη προσοχή τις απαντήσεις του Δημάρχου και τελικά δεν υπήρχε σε αυτό καμία συγγνώμη παρά η έκφραση “ψεύτες”. Μόνο που εμείς δεν είμαστε πολιτικοί , ούτε καν δημοτικοί σύμβουλοι και ούτε βλέψεις έχουμε για τα παραπάνω, οπότε δεν έχουμε και κανένα λόγο να λέμε ψέματα γιατί δεν έχουμε να κερδίσουμε ή να χάσουμε ΤΊΠΟΤΑ.

Η διοίκηση του συλλόγου είναι ένα άμισθο συνδικαλιστικό συμβούλιο και οι έμποροι το μόνο που θέλουν είναι μια λειτουργική πόλη ώστε να μπορούν να δραστηριοποιούνται.

Η πρόσφατη έρευνα που έγινε με ερωτηματολόγιο από τον ΕΣΑ σε όλα τα καταστήματα φανερώνει τα προβλήματα των εμπόρων καθώς και η επίσημη έρευνα του επιστημονικού ινστιτούτου της ΕΣΕΕ ΙΝΕΜΥ πριν τρία χρόνια.

Αντικείμενο του συλλόγου είναι να τα αναδείξει και να ζητήσει λύσεις και τίποτα περισσότερο. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξής του.

Η αντιπαράθεση και ο διασυρμός στα κανάλια και τα ιντερνετικά site και η προσπάθεια να αποδείξεις ότι τελικά δεν είσαι ελέφαντας, ούτε μας ενδιέφερε , ούτε το επιζητήσαμε ποτέ και όσο συνεχίζει κακό κάνει παρά καλό.

Ο χαρακτηρισμός εχθροί της πόλης είναι τουλάχιστον ατυχής να λέγεται. Η πόλη είμαστε ΕΜΕΙΣ και ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε εχθροί του εαυτού μας, το αντίθετο μάλιστα.

Το αίτημά μας για συμμετοχή στα σχέδια και στις αποφάσεις που αφορούν το εμπορικο κομμάτι της πόλης που ζούμε και εργαζόμαστε συνεχίζει να υφίσταται, έτσι ώστε να μην μαθαίνουμε τα νέα από τα καναλια και τα site.

Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε μηδενιστές.

Αν έχει περάσει αυτή η εντύπωση είναι λάθος γιατί στην σελίδα του συλλόγου το πάρκινγκ της Αγίου Κωνσταντίνου διαφημίστιηκε με το που έγινε, δηλαδή από το 2017 και δώδεκα καταστήματά μας διαθέτουν κάρτες για ελεγχόμενη στάθμευση και φυσικά ποτέ δεν είμασταν κατά των έργων. Ας κάνει λοιπόν ο δήμαρχος την δουλειά που γι αυτό τον ψηφίσαμε και εμείς εδώ θα είμαστε να τον χειροκροτάμε για τις επιτυχίες του, όταν αυτές υπάρχουν και μάλιστα να τον βοηθάμε σε ότι περνάει από το χέρι μας.

Για εμάς αυτό το θέμα τελειώνει εδώ και δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία ανταπαντήσεων.

Το ΔΣ του εμπορικού συλλόγου ήταν και θα είναι ανεξάρτητο και μόνο το συμφέρον της εμπορικής τάξης θα προασπίζεται και τίποτε άλλο.

Αυτοί που προμηθεύτηκαν αρκετό ποπ κορν και πήραν θέση στον καναπέ για να δουν το ματς δημάρχου Καμπόσου και Εμπορικού Συλλόγου Άργους δυστυχώς θα αναγκαστούν να δουν ταινία.”

εκ του ΔΣ
Εμπορικού Συλλόγου Άργους

Περισσότερα Άρθρα

Ορισμός αναπληρωτή Προϊσταμένου του ΚΕΣΥ Αργολίδας

Ορίστηκε από τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου ο αναπληρωτής Προϊστάμενος του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Αργολίδας. Η απόφαση αναφέρει: Ορίζουμε ως Αναπληρωτή του Προϊσταμένου του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Αργολίδας τον Μιχαλόπουλο Γεώργιο, Ε.Ε.Π. κλάδου ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Αργολίδας. Ο ανωτέρω […]

Διεθνής ημέρα για την εξάλειψη της σεξoυαλικής βίας κατά τη διάρκεια των ενόπλων συγκρούσεων

Η γενική συνέλευση του ΟΗΕ στη συνεδρίασή της τής 19ης Ιουνίου 2015, όρισε τη 19η Ιουνίου κάθε χρόνου ως «Διεθνή ημέρα για την εξάλειψη της σεξoυαλικής βίας κατά τη διάρκεια των ενόπλων συγκρούσεων» (International Day for the elimination of sexuαl violence in conflict), αντιδρώντας στις ωμότητες που διαπράττουν ένοπλες εξτρεμιστικές οργανώσεις, όπως οι μουσουλμανικές Μπόκο […]