19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο πρόεδρος Μακρόν θα ζητήσει να υιοθετηθεί κοινή ευρωπαϊκή θέση απέναντι στην Τουρκία

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι οι επτά χώρες που θα συμμετάσχουν σήμερα στην Ευρωμεσογειακή διάσκεψη (MED7) θα πιέσουν ώστε να υιοθετηθεί κοινή ευρωπαϊκή θέση απέναντι στην Τουρκία.

Η Ευρώπη θα πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρη και να έχει μια πιο ενιαία θέση απέναντι στην Τουρκία, σχολίασε ο Μακρόν, υπογραμμίζοντας ότι η ΕΕ επιθυμεί να αποφύγει την κλιμάκωση της έντασης, όμως η Άγκυρα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της σε κάποιες περιοχές.

Παράλληλα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από την Κορσική ο Γάλλος πρόεδρος, οικοδεσπότης της MED7, επισήμανε ότι η Γαλλία και η Γερμανία εργάζονται για την ανάληψη συντονισμένης δράσης προκειμένου να δείξουν αλληλεγγύη στην Ελλάδα μετά την πυρκαγιά που κατέκαψε το ΚΥΤ στη Μόρια.

Περισσότερα Άρθρα

Γιώργος Φλωρίδης : Αλλά όταν η πολιτική σου κινείται μεταξύ "Πολλακισμού" και "Κουφοντινισμού"

Γιώργος Φλωρίδης : Αλλά όταν η πολιτική σου κινείται μεταξύ “Πολλακισμού” και “Κουφοντινισμού”

Γιώργος Φλωρίδης : Αλλά όταν η πολιτική σου κινείται μεταξύ “Πολλακισμού” και “Κουφοντινισμού” Η Αστυνομία, πραγματοποιεί κάθε μέρα χιλιάδες ελέγχους σε χιλιάδες σημεία της χώρας, στα πλαίσια των καθηκόντων της. Επιβάλλει πρόστιμα, συλλαμβάνει κακοποιούς, αποτρέπει τη διάπραξη εγκλημάτων, προσπαθεί να βοηθήσει την διαρκή εμπέδωση της κοινωνικής ειρήνης. Σ’ αυτές τις καθημερινές χιλιάδες δράσεις της, υπάρχουν […]