21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Διπλογραφικό σύστημα στην Περιφέρεια για το οικονομικό έτος 2018, οσονούπω για το 2019, σύντομα και για το 2020


Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποτελεί την πρώτη Περιφέρεια στη χώρα η οποία ολοκληρώνει τις διαδικασίες του διπλογραφικού συστήματος, καθώς ήδη λειτουργεί πλέον το εν λόγω σύστημα για το οικονομικό έτος 2018, ενώ σε λίγες εβδομάδες ολοκληρώνεται και θα λειτουργήσει και για το οικονομικό έτος 2019.

Οπως γνωστοποίησε δε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, όσον αφορά την ολοκλήρωση του διπλογραφικού συστήματος για το 2020 αυτή θα γίνει σύμφωνα με τις προθεσμίες που έχουν τεθεί.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης σημείωσε ότι υφίσταται “σοβαρό πρόβλημα με τις δικαστικές διεκδικήσεις και τις σταλίες στα οικονομικά της Περιφέρειας, οι οποίες ανέρχονται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ”, προσθέτοντας ότι για το θέμα αυτό θα υπάρξει εγκαίρως ξεχωριστή ανακοίνωση.

Περισσότερα Άρθρα

Το μήνυμα του Διομήδη για την Παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ

Παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ σήμερα. Η κατανόηση και η κινητοποίηση υπέρ των δικαιωμάτων αξιοπρέπειας και ευημερίας των ατόμων με αναπηρία μπορεί να είναι ο στόχος της αλλά δεν πρέπει να τα θυμόμαστε μόνο σήμερα. Όλοι μας οφείλουμε σε καθημερινή βάση να προασπίζουμε το αναφαίρετο δικαίωμα των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα είτε σωματικά, είτε ψυχικά να μετέχουν […]

Η Μισιρλού έρχεται στο Ναύπλιο και η γεύση παίρνει όνομα

Έρχεται σύντομα στο Ναύπλιο στον Άγιο Κωνσταντίνο, η Μισιρλού ή καλύτερα ο Κώστας Λεπετζής και η Νίκη Καρατζιά έρχονται για να εξιτάρουν τον ουρανίσκο μας.Γεύσεις παραδοσιακές από όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν όσοι περάσουν από την Μισιρλού. Ανοίγει αρχές Σεπτέμβρη και η επιτυχία είναι σίγουρη, αφού ο Κώστας είναι καθηγητής στην […]