17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Το πρώτο ελληνικό σχολείο που έβαλε πλέξιγκλας στα θρανία για την ασφάλεια των μαθητών


Πλεξιγκλάς στα θρανία: Το 2ο Δημοτικό Σχολείο από τα Κουφάλια είναι το πρώτο ελληνικό σχολείο στον δημόσιο τομέα στο οποίο τοποθετήθηκαν πλεξιγκλάς στα θρανία από τους μαθητές. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το να τηρηθεί το μέτρο των αποστάσεων ανάμεσα στους μαθητές, εξαιτίας του κορωνοϊού (σ.σ. COVID-19).

Πλεξιγκλάς στα θρανία: Η ανακοίνωση του Συλλόγου των Γονέων

Η εν λόγω πρωτοβουλία πάρθηκε από τον Σύλλογο των Γονέων και των Κηδεμόνων. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται τόσο η υγεία, όσο και η ασφάλεια των παιδιών, όσον αφορά τη μη μετάδοση του κορωνοϊού (σ.σ. COVID-19)». Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος των Γονέων προσθέτει: «Θεωρούμε ότι είναι μια κίνηση από τις πολλές που μπορούμε να κάνουμε ως γονείς».

Πλεξιγκλάς στα θρανία: Όσα ανέφερε η διευθύντρια από το σχολείο στις δηλώσεις της
Από τη μεριά της η Διευθύντρια του Σχολείου, Γκάρου Χρυσούλα, εξέδωσε ευχαριστήρια επιστολή. Μάλιστα, η συγκεκριμένη επιστολή απευθύνονταν στους γονείς των μαθητών του σχολείου. Η ίδια τονίζει πως «Είναι αξιέπαινη η διάθεση του Συλλόγου των Γονέων και των Κηδεμόνων για αγαστή συνεργασία. Επιπλέον, αμέριστη και διαρκή συνεισφορά στην επίλυση διάφορων ζητημάτων. Επίσης, κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην κοινή προσπάθεια για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας».

Περισσότερα Άρθρα

Τραγωδία στην Εύβοια: Τρεις νεκροί από ηλεκτροπληξία

Απίστευτη τραγωδία λίγο μετά τις 14:00  το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή Γυμνό Ευβοίας όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρία τουλάχιστον μέλη συνεργείου της ΔΕΗ χτυπήθηκαν από ρεύμα ενώ άλλαζαν κολώνα της ΔΕΗ. Ο ένας εκ των τριών εργατών βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το eviathema.gr ο άνδρας που έχασε […]

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα στη Λακωνία

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα στη Λακωνία Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, 53χρονος και ανήλικος, σε βάρος των  οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ κατηγορείται και 38χρονη ημεδαπή, για […]