20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα κατάφερε και ξεκίνησε να περπατάει ενώ πλέον μπορεί και να μιλάει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης


Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κάνει σημαντικά βήματα προόδου, με την κατάσταση της υγείας του να έχει βελτιωθεί αρκετά, σύμφωνα με τους φυσιοθεραπευτές του.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Τι είπαν οι φυσιοθεραπευτές του για την κατάσταση της υγείας του
Ειδικότερα, οι φυσικοθεραπευτές του, Παναγιώτης Αναγνωστάκος και Γιώργος Αλεξανδρόπουλος, μίλησαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου παρουσιαστή.

Ήδη, ο παρουσιαστής έχει αρχίσει να μιλά και να κάνει τα πρώτα του βήματα.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Περπατάει, κινείται και εκφέρει λόγο

Όπως είπαν στην Ζήνα Κουτσελίνη: «O Κωνσταντίνος βελτιώνεται συνεχώς. Είναι πολύ καλύτερα. Είναι σε μια κατάσταση που περπατάει, κινείται, κάνει κάποια βηματάκια…Βέβαια θέλουμε πάρα πολύ με τον Κωνσταντίνο ακόμα. Καταλαβαίνει, εκφέρει λόγο, μπορεί και μιλάει το παιδί…»!

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Κούλουμα στο Μαλαντρένι

Παραδοσιακά κούλουμα έκαναν όσοι βρέθηκαν στο ορεινό Μαλαντρένι Αργολίδος. Με κέφι και πολύ χορό οι κάτοικοι του ορεινού χωριού καθώς και πολλοί επισκέπτες έκαναν κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα στο λόφο της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας. Τη διοργάνωση της γιορτής είχαν ο Δήμος Άργους Μυκηνών και ο Α.Ο Μαλαντρενίου ”ΘΥΕΛΛΑ”. Ο πρόσφατα ανακαινισμένος  χώρος της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας με […]

Βαριά σκιά της πανδημίας στην Ευρώπη -Σκληρά μέτρα και lockdown παραμονές των γιορτών, για να κόψουν το 4ο κύμα

Με τα κρούσματα της Covid-19 να εκτοξεύονται ξανά στην Ευρώπη καθώς η άφιξη του χειμώνα ευνοεί την εξάπλωση του κορονοϊού η μία μετά την άλλη χώρες προσπαθούν να φρενάρουν την έξαρση των μολύνσεων με διάφορα μέτρα, από καθολικό lockdown μέχρι περιορισμούς στους ανεμβολίαστους και ώθηση στις εμβολιαστικές εκστρατείες. Περίπου έξι στους δέκα πολίτες της δυτικής […]