fbpx
25 °C Argos, GR
1 Οκτωβρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα 7 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Κρατάτε τα συναισθήματά σας μακριά από προκλήσεις, καθώς δεν θέλετε να ξαναπονέσετε. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει όμως κίνητρα για νέες ποιοτικές παρέες.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Μην αναλύετε τα πάντα, αφήστε και τίποτα στην τύχη του. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που χρειάζονται την προσοχή σας, αλλά μη χάνεστε μέσα σε λεπτομέρειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οσα έχετε ακούσει για τον πρώην σας, ξεχάστε τα. Χρειάζεται να βρείτε λύσεις που θα σας φέρουν σε μια επικοινωνία, αλλά και μελλοντική διαπραγμάτευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Κοιτάτε τους πάντες με μια περισσή προσοχή και καχυποψία. Είστε, ωστόσο, απόλυτα δικαιολογημένοι καθώς όλα αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν δεν σας επιτρέπουν άλλα αισθηματικά λάθη.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Αυτός που αγαπάτε και σκέφτεστε το κοινό σας μέλλον έχει κάποια προσωπικά του προβλήματα και δεν μπορεί αυτήν την εποχή τουλάχιστον να σας υποσχεθεί κάτι σχετικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Αυτά που έχετε δηλώσει και υποσχεθεί στον άνθρωπό σας θα πρέπει μέσα στον καινούργιο μήνα του Ζυγού να τα κάνετε και πράξεις. Ηδη τα μάτια του είναι επάνω σας και περιμένει τις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Αυτή η τρέχουσα εβδομάδα έχει για εσάς και τον άνθρωπό σας πολλές και καλές εκπλήξεις, που θα σας ξεμπλοκάρουν από αυτά που σας σταματούν για να εξελίξετε την κοινή σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οι επαφές που έχετε με κάποιο νέο πρόσωπο ίσως και τελικά να λήξουν και με δικές σας πρωτοβουλία, αν άμεσα δεν δείτε κάποια θετική ανταπόκριση από την πλευρά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Εσείς δεν θα σταματήσετε μέχρι να πάρετε τις απαντήσεις που ζητάτε από τον άνθρωπό σας, που τον βλέπετε αυτό το χρονικό διάστημα να είναι απομονωμένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Εχετε πολλά να κάνετε και λίγο χρόνο αντίστοιχα. Ο άνθρωπος που αγαπάτε ίσως αυτήν την εποχή να μην είναι κοντά σας, αλλά αυτό και με τη βοήθεια του σύμπαντος αλλάζει υπέρ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Τρέχετε να λύσετε κάποια προσωπικά – οικονομικά σας θέματα και πιθανόν να αμελείτε αυτήν την εποχή τον άνθρωπό σας, που δείχνει να θέλει να σας κάνει από τη δική του την πλευρά κάποιες πιο σοβαρές ανακοινώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Κάποιον έχετε πληγώσει και αυτό είναι κάτι που τώρα δεν σας αφήνει να ησυχάσει η ψυχή σας. Θα έχετε την ευκαιρία στα μέσα του μήνα να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Δικαιοσύνης

Η Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Δικαιοσύνης καθιερώθηκε με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το 2007 και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Φεβρουαρίου. Στόχος της είναι η προσπάθεια να αντιμετωπισθούν με διεθνείς δράσεις η φτώχεια, η ανεργία και ο κοινωνικός αποκλεισμός, μέσα σε μια ανοιχτή και παγκοσμιοποιημένη κοινωνία. Η κοινωνική δικαιοσύνη αποτελεί προϋπόθεση για την κοινωνική […]

Ένα τραγούδι για σήμερα

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών η σημαντική εκπρόσωπος του δημοτικού τραγουδιού, Φιλιώ Πυργάκη, που έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια. Ποια ήταν η Φιλιώ Πυργάκη Γεννήθηκε στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας το 1939 και τραγουδούσε σε πανηγύρια από την ηλικία των 14 ετών, από το 1953. Έπειτα από ένα ατύχημα που είχε, μετακόμισε στην Αθήνα, […]