18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Θλίψη στο ελληνικό πόλο: Νεκρός σε τροχαίο ο Αλέξης Σταϊκόπουλος

Την απώλεια του Αλέξη Σταϊκόπουλου θρηνεί ο ελληνικός αθλητισμός.

Ο παλαίμαχος πολίστας και προπονητής του πόλο, ενεπλάκη σε σφοδρό τροχαίο δυστύχημα το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στο ύψος του Αγίου Κοσμά, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο δυστύχημα ενεπλάκησαν πέντε οχήματα και μία μοτοσικλέτα, όπου ο οδηγός της, ο Αλέξης Σταϊκόπουλος, έχασε τη ζωή του.

Ο θανών άφησε πίσω του τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά ενεργός στο χώρο της εστίασης. Σε επίπεδο προπονητικής είχε περάσει από τις υποδομές του ΝΟ Βουλιαγμένης, ενώ το μεγάλο του βήμα το είχε κάνει με τον ΝΟ Καλαμακίου στην Α1 Ανδρών.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Βουλιαγμένης, αλλά και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης.

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Επιστολή του Δημάρχου Ερμιονίδας προς τον Όμιλο ΟΤΕ – COSMOTE

Κύριε Πρόεδρε, Μόλις χθες ενημερωθήκαμε από μέλη της ΠΑΣΕ – ΟΤΕ για την ανακοίνωση της Διοίκησης σχετικά με το κλείσιμο αρκετών περιφερειακών καταστημάτων του Ομίλου σας, συμπεριλαμβανομένου και του καταστήματος Κρανιδίου. Σας θυμίζουμε ότι στον απομακρυσμένο Δήμο Ερμιονίδας με μόνιμο πληθυσμό άνω των 13.000 κατοίκων ο οποίος κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τετραπλασιάζεται, λειτουργεί μόνο ένα […]

Κορονοϊός: Τα βήματα της Κομισιόν για το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό

Τα βήματα της Κομισιόν για το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό Τη δημιουργία ενός ψηφιακού πράσινου πιστοποιητικού για τη διευκόλυνση της ασφαλούς ελεύθερης κυκλοφορίας εντός της ΕΕ κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού προτείνει η Κομισιόν. Το Ψηφιακό Πράσινο Πιστοποιητικό θα είναι απόδειξη ότι ένα άτομο έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, έλαβε αρνητικό αποτέλεσμα σε τεστ […]