19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Οι εγγραφές ξεκινούν στο Σύλλογο Ελληνική Παράδοση

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ!!!

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ:
– Παραδοσιακών χορών (παιδικά, εφηβικά, ενηλίκων)
– Μουσικοκινητικής αγωγής ( 3-4 ετών)
– Χορωδίας παραδοσιακού τραγουδιού
– Latin & Ευρωπαϊκών χορών

Από σήμερα, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και καθημερινά (εκτός Σαβ/κου) 7-9 το απόγευμα, περιμένουμε παλιούς και νέους φίλους στα γραφεία του συλλόγου μας, Κορίνθου 129, για παροχή πληροφοριών και δηλώσεις συμμετοχής στα τμήματά μας για τη νέα χορευτική χρονιά!!!

Μαζί με όλες τις όμορφες χορευτικές εμπειρίες που θα μοιραστούμε και φέτος, κύριο μέλημά μας θα είναι η ασφάλεια όλων μας με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων!

Αυτή η καινούρια χορευτική χρονιά, μετά από 29 χρόνια, θα βρει τον σύλλογο “Ελληνική Παράδοση” σε έναν νέο, ανανεωμένο και ασφαλή χώρο στην πόλη του Άργους με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση και όρεξη για όμορφα και δημιουργικά πράγματα!!!

Μέχρι να μεταφερθούμε στον νέο μας χώρο, οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στα παλιά μας γραφεία, Κορίνθου 129 και στο τηλέφωνο 27510-61113!

Καλή χορευτική χρονιά!!!

Σας περιμένουμε!!!

Περισσότερα Άρθρα

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού. Στο πλαίσιο αυτό χθες, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (39.891) έλεγχοι και βεβαιώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις: • (16) παραβάσεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων (απαγόρευση […]

Άγριες Μέλισσες-επεισόδιο Πέμπτης (15/4): Η οργή του Δούκα για τον Νικηφόρο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και αυτή την εβδομάδα. Διαβάστε τι θα συμβεί την Πέμπτη 15 Απριλίου. Ο Δούκας, μετά την αποκάλυψη του Μιλτιάδη, προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και να επιβεβαιώσει τα όσα του είπε. Τα μέλη του Συνεταιρισμού συγκρούονται για τα καλά με τον Νικηφόρο και ο Κωνσταντής αναγκάζεται να τον υπερασπιστεί […]