18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Η φωτιά στις Μυκήνες και ο Δήμος…

bty

Γράφτηκαν πολλά από πολλούς, άλλους με δάκρυα, άλλους με θυμό κι άλλους με κρυφοχαμόγελα αντιπολιτευτικής ελπίδας.

Εξηγήθηκαν τα περισσότερα και το μνημείο ευτυχώς λειτούργησε άμεσα.

Στο μικρό μου το μυαλό όμως τριγυρίζει μια απορία. ΠΟΙΟΙ πληροφόρησαν την κ. Υπουργό ότι τάχα ζητήθηκε απ’ το ΥΠΠΟ η σύνδεση του αρχαιολογικού χώρου με το δημοτικό δίκτυο και ο Δήμος Άργους ολιγώρησε;

Σήμερα μάθαμε εμβρόντητοι απ’ τον Δήμαρχο πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ ζητήθηκε κάτι τέτοιο, τουναντίον υπάρχουν εκεί με επιμέλεια του Δήμου τρεις δεξαμενές γεμάτες με 350 κυβικά δηλ. τόννους νερό που δεν χρησιμοποιήθηκαν γιατί δεν χρειάστηκε όπως επίσης είπε η Υπουργός.

Όμως το ερώτημα μου παραμένει και συνδυάζεται με την εμμονή των τοπικών παλιών κομματικών συνοδοιπόρων της κας Υπουργού στο θέμα, παρά το ότι έμαθαν την αλήθεια.

Στην προσπάθεια τους να επιβιώσουν πολιτικά την εκθέτουν ανεπανόρθωτα λέγοντας της ανακρίβειες του χείριστου είδους.. Τα χαμόγελα μιας τάχα επιτυχίας κατά του Δήμου, πήγαν οριστικά περίπατο.

Μένει να δούμε αν αυτό το κράτος, που σε μεγάλο βαθμό έφτιαξαν κι αυτοί που τώρα το καταγγέλλουν, έκανε καλά τη δουλειά του.

Θα το δούμε κι αυτό και θα επανέλθουμε.

Μέχρι τότε όχι άλλα δάκρυα παιδιά, εκτίθεστε πλέον.

Σ. Π.

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός στην Ελλάδα: Το σημερινό δελτίο του ΕΟΔΥ

Σε υψηλά επίπεδα κινήθηκε για άλλη μια μέρα ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα μας, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το απόγευμα της Πέμπτης. Συγκεκριμένα, τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.784, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της […]

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Αργολίδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 85η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ από 05 έως 13/09/2020.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης των μελών του και προκειμένου να ενισχύσει την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, πρόκειται να συμμετέχει στο εκθεσιακό περίπτερο της ΚΕΕΕ στην 85η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που θα πραγματοποιηθεί από 05 έως 13 Σεπτεμβρίου 2020. Σημειώνεται ότι η 85η ΔΕΘ, στην οποία συμμετέχει ως τιμώμενη χώρα η Γερμανία, θα […]