15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (1.9.2020) το βράδυ, στη Νεμέα Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, 25χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Συνελήφθη ένα άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (1.9.2020) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 20χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι, με μήκος λάμας -18- εκατοστών και ξύλινη ράβδος (γκλοπ). Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (1.9.2020) το πρωί, στο Γύθειο Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 27χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -61,3- γραμμαρίων. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρήματα και κινητό τηλέφωνο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (1.9.2020), σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 26 και 33 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητα ηρωίνης και δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -2- μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (1.9.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (1.9.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Περισσότερα Άρθρα

Καλό ταξίδι!

ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ: Γεννήθηκα στον Πειραιά στις 26 Ιουλίου το 1940. Η καταγωγή μου εκτός των Μικρασιατών γονιών μου που ήρθαν πρόσφυγες μετά το διωγμό είναι η γειτονιά μου, εκεί όπου μεγάλωσα με αρχές. Είδα την Αθήνα στα 13 μου. Μέχρι τότε ήμουν στη λαχαναγορά, στα λεμονάδικα εκεί όπου ο πατέρας μου κατάφερε να γίνει αφεντικό […]

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «8 Μαρτίου: Για τις γυναίκες της ζωής και της δημιουργίας»

Δήλωση του βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά για την Ημέρα της Γυναίκας Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου είναι μία ευκαιρία να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλες τις γυναίκες, μητέρες, συζύγους και κόρες για την ανεκτίμητη προσφορά τους σε όλες της πτυχές της ζωής καθώς και στη συνοχή, στην […]