15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ρεσιτάλ με έργα Μίκη Θεοδωράκη σήμερα στο Παλαμήδι

Στο Φρούριο Παλαμηδίου σήμερα Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 20.30

Ρεσιτάλ με έργα Μίκη Θεοδωράκη

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας σας προσκαλούν στη συναυλία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Ρεσιτάλ με έργα του Μίκη Θεοδωράκη», μία μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στη συμπλήρωση των 95 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.

Ερμηνεύει ο Ζαχαρίας Καρούνης
Πιάνο ο Γιάννης Μπελώνης

Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.  Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο (8 ευρώ) για την είσοδο στο φρούριο Παλαμηδίου.

Μέγιστος αριθμός θεατών: 80

Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης εδώ:
https://digitalculture.gov.gr

Ώρα προσέλευσης: 20:00

Ώρα έναρξης: 20:30

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους.

Επίσης είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την προσέλευση, την αποχώρηση και όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Περισσότερα Άρθρα

Προφυλακίζεται ο Δημήτρης Κραβαρίτης που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε τετράχρονο αγόρι στο Αγρίνιο

Προφυλακιστέος κρίθηκε με απόφαση του ανακριτή του Στρατοδικείου Ιωαννίνων ο 28χρονος πρώην ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κραβαρίτης, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος του τετράχρονου αγοριού στο Αγρίνιο. Μετά από αρκετούς μήνες κατά τους οποίους εκκρεμούσε η υπόθεση του και κυκλοφορούσε ελεύθερος, μετά την απολογία του στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων, […]

Άγιος Θεόδωρος ο Στρατηλάτης

Μεγαλομάρτυρας της Χριστιανικής Εκκλησίας, η μνήμη του οποίου τιμάται στις 8 Φεβρουαρίου. Την ημέρα αυτή έχουν την ονομαστική τους εορτή κάποιοι Θεόδωροι και Θεοδώρες, αν και η πλειονότητά τους γιορτάζει στην ανάμνηση του θαύματος των κολλύβων, που αποδίδεται στον Άγιο Θεόδωρο τον Τήρωνα. Ο Θεόδωρος ήταν στρατιωτικός επί Λικινίου (308-324). Καταγόταν από τα Ευχάιτα κι […]