31 °C Argos, GR
11 Αυγούστου 2022

Τα ζώδια σήμερα 1 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μια εποχή που θα μπορέσετε τους περισσότερους τομείς της ζωής σας να τους βάλετε σε μια σειρά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να γίνετε και λίγο πιο αυστηροί με ό,τι-όποιον σας μπλοκάρει.

[hfe_template id='397365']

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Με τον άνθρωπό σας μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα, και ειδικά τώρα που θα έχετε και τις σχετικές οικονομικές ευκολίες. Μπορείτε να αλλάξετε σπίτι, εργασία αλλά και να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Υπάρχουν πολλά σχέδια στο μυαλό σας, που θα καταφέρουν άμεσα να γίνουν και πράξη. Οι συνθήκες και τα κατάλληλα άτομα θα εμφανιστούν, και εσείς θα πρέπει να είστε επιλεκτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Παραπάνω δεσμεύσεις έρχονται από τον άνθρωπό σας, που αισθάνεται πια ότι είναι έτοιμος σε κάθε επίπεδο, για να μπορέσετε εσείς οι δύο να συγκατοικήσετε ή και να παντρευτείτε.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι δρόμοι σας ανοίγουν και σίγουρα θα μπορέσετε να πάτε τη ζωή σας σε πιο ασφαλή μέρη! Λυτρωτικοί χωρισμοί, επανασυνδέσεις και οικονομική άνεση είναι στα προσεχώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Τα μαθήματά σας τα έχετε πάρει. Πολλά αυτά που θα περάσουν από μπροστά σας, μέσα στο φθινόπωρο, και που εσείς θα πρέπει να ζυγίσετεε και να επιλέξετε με βάση τα δεδομένα σας.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Πολλά θα ακούσετε, θα δείτε και άλλα τόσα θα σας προταθούν στην αισθηματική σας ζωή. Εσείς που είστε αδέσμευτοι-εργένηδες θα βρείτε τον άνθρωπο που τόσα χρόνια αναζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Δεν θα ακολουθείτε τους δρόμους άλλων. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για το ζώδιό σας, όπου θα βρείτε λόγους για να ξαναερωτευτείτε, αλλά και να ολοκληρώσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Οι επανασυνδέσεις και οι δεσμεύσεις θα απασχολήσουν το ζώδιό σας από τον καινούργιο μήνα. Σε δεύτερο τόνο θα μπορέσετε να διορθώσετε κατά πολύ και τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Βαθιές σκέψεις γύρω από οικογένεια-μετακόμιση, ακόμη και επενδύσεις στο εξωτερικό θα φέρει το φθινόπωρο. Επί του παρόντος, μην κάνετε ανακοινώσεις στους τρίτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Σημάδια ερωτικού ενδιαφέροντος θα έρθουν στο δρόμο σας από κάποιον φίλο ή συνεργάτη σας. Πριν ανταπαντήσετε, σκεφτείτε τα πάντα σφαιρικά και μελλοντικά.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Χαρμόσυνες ειδήσεις έρχονται μέσα στους οικογενειακούς σας κύκλους, που θα σας φέρουν σε μια επικοινωνιακή-αισθηματική ισορροπία επιτέλους με τον σύντροφό σας.

Περισσότερα Άρθρα

Το Δημοτικό Σχολείο Νέας Κίου υποδέχεται τους μαθητές του για το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς

Το Δημοτικό Σχολείο Νέας Κίου υποδέχεται τους μαθητές του για το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς Έγιναν οι απαραίτητες εργασίες καθαρισμού, κλαδέματος δένδρων, κόψιμο χορταριών κλπ ώστε να υποδεχτούμε τους μαθητές για το υπόλοιπο της σχολικής χρονιάς και την επιστροφή από τους τελευταίους περιορισμούς.. Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο σε όλα τα παιδιά, εκπαιδευτικούς, γονείς & σε όλους […]

Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς

  Η εκλογή του Προέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρου Ζαννιά στη θέση του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αποτελεί σημαντική επιτυχία για το Ελληνικό Τένις, τον Αθλητισμό της Χώρας μας και αναγνώριση του έργου του. [hfe_template id=’397365′] Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις (Tennis Europe) στη χθεσινή συνεδρίασή του 11.12.2020, η οποία ολοκληρώθηκε αργά […]