18 °C Argos, GR
10 Δεκεμβρίου 2022

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 31 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Δεν είστε διαθέσιμοι ερωτικά αυτό το χρονικό διάστημα. Ωστόσο, οι επιτυχίες, τα φλερτ και οι προσεγγίσεις θα πολλαπλασιαστούν. Μπορεί και στο τέλος να αλλάξετε γνώμη.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Καλό θα ήταν να φιλτράρετε αυτά που θέλετε να πείτε στο ταίρι σας! Με τόσο δύσκολο αστρολογικό ουρανό, ίσως και οι παρεξηγήσεις να κάνουν την εμφάνισή τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Με το να προσπαθείτε να περιορίσετε τον άνθρωπό σας με κάθε τρόπο, λόγω ζήλιας, μόνο σε πρόβλημα επικοινωνίας θα σας οδηγήσει. Ολο αυτό σαν τρόπος σκέψης είναι λάθος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει ότι ένα φιλικό πρόσωπο αποζητά την ερωτική σας παρέα. Από τον Σεπτέμβριο, οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες και ασταμάτητες για το ζώδιό σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ενας μεγάλο έρωτας είναι κοντά σας και σας πλησιάζει. Δεν είναι από τα παλιά σας λημέρια. Είναι αυτό που ανήκει στο κάρμα σας και απλά θα συμβεί, χωρίς εσείς να αλλάξετε τίποτα στην καθημερινότητά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Δεν θα συνεχίσει το πρόσωπο που αγαπάτε βαθιά να σας παιδεύει πια. Οι σχέσεις όλες, παλιές και νέες, θα ξεκαθαριστούν και αυτοί που δεν ταιριάζουν θα χωρίσουν μόνιμα.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Δεν σας αποδίδει το ταίρι σας τα καλά σας στοιχεία – τις προσφορές και τις θυσίες που έχετε προσφέρει γι’ αυτήν τη σχέση. Απλά θα πρέπει να χωνέψετε το τι συμβαίνει τελικά και να πάρετε αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Είστε τα άτομα που θα φτάσετε στην κορυφή, σε πείσμα όλων των γύρω σας. Είτε είστε μόνοι σας είτε μέσα σε σχέση, τίποτα και κανείς δεν θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Το σοφό ρητό λέει ότι στους δύο, τρίτος δεν χωρεί και μάλλον τώρα είναι και το κατάλληλο χρονικό σημείο για να μιλήσετε στον άνθρωπό σας, που ακόμη δεν έχει πάρει αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Η σχέση αυτή τελικά δεν πάει πουθενά. Τώρα μπορείτε να δώσετε και την απάντησή σας σε όλα αυτά που έχετε κατά καιρούς κατηγορηθεί. Τα καλύτερα είναι μόνο μπροστά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Δύο νέα πρόσωπα θα σας πλησιάσουν πολύ. Θα έχετε προτάσεις κεραυνοβόλες, που θα σας πιάσουν στον ερωτικό ύπνο! Προσοχή στις δικές σας άμεσες απαντήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Μια γνώριμη φιγούρα θα σας φανερώσει ειδήσεις για το άτομο που θέλετε ερωτικά. Μην τα πιστέψετε όλα. Οι μέρες θα σας φέρουν μπροστά σας το ίδιο το άτομο, με όλες τις αλήθειες του.

Περισσότερα Άρθρα

Ευχαριστήρια επιστολή για προσφορές στο Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Άργους

 Tο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. ΄Aργους,  Τρίτη 29 Δεκεμβρίου  και  Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 διένειμε ενόψει τον εορτών,  600 « Πακέτα Αγάπης» σε ευάλωτες οικογένειες  που στηρίζονται από το Τμήμα μας, τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον COVID-19.    Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ  θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε και δημόσια […]

”Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” έκοψε την πίτα του.

Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο ξενοδοχείο PARK στο Ναύπλιο ο προοδευτικός σύλλογος ”Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ” έκοψε την πίτα του. Παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, των βουλευτών Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη και Γιάννη Ανδριανού, του Δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσου Χειβιδόπουλου, Αντιδημάρχων, Περιφερειακών και Δημοτικών συμβούλων, πολιτευτών και υποψηφίων αλλά […]