20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Έρχονται 40αρια σε Άργος και Ναύπλιο- Δείτε πότε

Σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοινώνει η ΕΜΥ σε έκτακτο δελτίο καιρού, με τον φετινό Αύγουστο να μας αποχαιρετά με έναν μίνι καύσωνα.

Ειδικότερα, το θερμόμετρο θα αρχίσει να «σκαρφαλώνει» από σήμερα, Παρασκευή και την Κυριακή αναμένεται, σύμφωνα με την ΕΜΥ, να «χτυπήσει» 39άρια.

Πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Στο Άργος η θερμοκρασία τις δύο τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, Δευτέρα και Τρίτη, προβλέπεται να φθάσει τους 39 βαθμούς.

 

Αντίστοιχα στο Ναύπλιο η κατάσταση δεν αναμένεται να είναι και πολύ καλύτερη, με την θερμοκρασία να φθάνει τους 38 βαθμούς, τις ίδιες ημέρες.

 

Ο καιρός τις επόμενες τέσσερις ημέρες, σύμφωνα με την ΕΜΥ:

Σάββατο 29 Αυγούστου

Αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει στα
ηπειρωτικά κατά τόπους τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου.

Κυριακή 30 Αυγούστου

Αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο ανατολικό Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 37 με 39 και στα νησιά
τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Δευτέρα 31 Αυγούστου

Γενικά αίθριος καιρός με αυξημένη σχετική υγρασία. Λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Η ορατότητα το πρωί στα δυτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες με την ίδια ένταση και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα, 5 με 7 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή.

Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους μετά το μεσημέρι στα δυτικά και στα ορεινά της Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Περισσότερα Άρθρα

“Άθληση για Όλους” με μεγάλη συμμετοχή στο Ναύπλιο

Συνεχίζεται η εκδήλωση ενδιαφέροντος, από μικρούς και μεγάλους, για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα “Άθληση για Όλους” στο Δήμο Ναυπλιέων που διοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και γιαυτό προστέθηκαν ακόμα δύο ημέρες με απογευματινές ώρες. Υπενθυμίζουμε ότι το πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Τουρισμού (Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.) θα λειτουργήσει με […]