17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δηλώθηκαν άλλοι δύο θάνατοι από κορονοϊό – Στους 254 οι νεκροί στη χώρα

Αυξάνονται οι καταγεγραμμένοι θάνατοι εξαιτίας του κορονοϊού στη χώρα μας, καθώς το απόγευμα της Πέμπτης έγινε γνωστό πως έχασαν τη ζωή τους δύο ακόμα ασθενείς και πλέον ο συνολικός αριθμός των δηλωμένων θανάτων λόγω του ιού ανέβηκε σε 254.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν ασθενή 74 ετών που νοσηλεύτηκε στην Καρδιολογική μονάδα του Νοσοκομείου «Γεννηματά» Αθηνών στις 12 Αυγούστου και κατέληξε την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 13 Αυγούστου, όμως ο θάνατός του δηλώθηκε σήμερα, Πέμπτη 27 Αυγούστου.

Επίσης, δηλώθηκε ένας ακόμα θάνατος, ενός ασθενή 45 ετών που εισήχθη στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος» στις 29 Ιουλίου και κατέληξε στις 4 Αυγούστου και φέρεται πως δεν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Περισσότερα Άρθρα

Παίζουν μπάσκετ για το Γηροκομείο οι φοιτητές του Ναυπλίου

Την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 οι φοιτητές της πόλης του Ναυπλίου διοργανώνουν φιλικό με στόχο την ενίσχυση του Γηροκομείου Ναυπλίου. Ένα φοιτητικό αντάμωμα γεμάτο αλληλεγγύη και προσφορά! Η είσοδος είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου οι φοιτητές καλούν να μαζευτούν τρόφιμα, λάδι , λεμόνι, γάλα , βούτυρο, πάνες , σαμπουάν , απορρυπαντικά. Οι ανάγκες […]

Επίσκεψη Ιερώνυμου στο «Αγλαΐα Κυριακού» για την οκτάχρονη Αλεξία (Video)

Στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, βρέθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πριν από λίγη ώρα, προκειμένου να συμπαρασταθεί και να δώσει κουράγιο στους γονείς της 8χρονης, που χτυπήθηκε από σφαίρα και δίνει τη μάχη για τη ζωή της. Ο Αρχιεπίσκοπος ενημερώθηκε επίσης, για την κατάσταση της υγείας της οκτάχρονης. «Μιλήσαμε με τους γιατρούς και για πρώτη φορά από […]