17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04
Σημαντικά αυτά που έχει να σας πει το ταίρι σας, ή αυτός που έχετε στις σκέψεις σας. Να είστε έτοιμοι για διάλογο που θα σας ενώσει βαθιά και μόνιμα. Τα οικονομικά σας πάνε καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05
Μην ακούτε τις απόψεις των άλλων για τη σχέση και τον άνθρωπό σας. Εσείς φυσικά ξέρετε καλύτερα πώς μπορείτε να βρείτε την κοινή σας ισορροπία εκ νέου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06
Οι δεύτερες ευκαιρίες έρχονται. Από το τέλος του μήνα αυτού θα έρθουν στο δρόμο σας σημαντικοί άνθρωποι και προτάσεις, που θα πρέπει ώριμα να αξιολογήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07
Η εύνοια των οικονομικών ακουμπάει και εσάς. Οι σκέψεις σας θα γίνουν έργα που θα σας φέρουν άνεση και φήμη. Διαχειριστείτε τα πάντα όπως απαιτούν οι συνθήκες.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08
Νέα άτομα, δρομολόγια και φρέσκες προσκλήσεις έχει το μενού του λήγοντος καλοκαιριού. Μάλλον έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για να αρπάξετε τις ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09
Το σύμπαν ευνοεί όλα τα γήινα ζώδια και πιο πολύ εσάς, που έχετε δώσει τον προσωπικό σας αγώνα. Από τη νέα εβδομάδα κάποια λεφτά που σας χρωστάνε έρχονται.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10
Εσείς έχετε μπλέξει τη μέρα με τη νύχτα, με όλες αυτές τις εργασιακές υποχρεώσεις που έχετε βάλει στην πλάτη σας. Τουλάχιστον θα έχετε νωρίς τον Σεπτέμβριο τα πρακτικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11
Βοήθεια και μεγάλη υποστήριξη θα λάβετε από τους οικείους σας. Ισως και μερικοί από εσάς να χρειαστεί να κάνουν και κάποιες σημαντικές αλλαγές στην εργασιακή τους καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12
Ο αγαπημένος σας ζηλεύει πολύ και μάλλον όχι αναίτια. Μην το παρακάνετε και εσείς από τη μεριά σας, καθώς πιθανόν και να υπάρξουν καταστάσεις που θα σας ενοχλήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01
Το τέλος του καλοκαιριού σάς βρίσκει με πολλά ερωτικά μπερδέματα – εκκρεμότητες. Πάρτε λοιπόν άμεσα τις οριστικές σας αποφάσεις και πριν στο τέλος κάποιος πληγωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02
Οι πιο πολλοί του ζωδίου σας έχουν προσφάτως χωρίσει. Είναι μόνο στη δική σας ευχέρεια για να δώσετε πια χρόνο σε αυτούς που έχουν αποδείξεις αγάπης για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03
Ο Ποσειδώνας κάνει ερωτικές όψεις αυτή την εποχή προς το ζώδιό σας. Αρα να είστε έτοιμοι για κεραυνοβόλες καταστάσεις, στις οποίες δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας ανήμερα της Εθνικής εορτής στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας

Επίσκεψη στο συσσίτιο Ευαγγελίστριας Ναυπλίου πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου που τελέσθηκε φέτος κεκλεισμένων των θυρών, ανήμερα της Εθνικής μας εορτής, λόγω των μέτρων για το κορονοϊό. Ο Μητροπολίτης Αργολίδας συνοδευόμενος από τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Ελευθέριο Μίχο επισκέφθηκε τον χώρο όπου ετοιμάζουν […]

Κορονοϊός: Στην Ελλάδα τα πρώτα εμβόλια – Πέρασαν τον Προμαχώνα

Ανήμερα Χριστουγέννων, έφτασαν στη χώρα μας τα φορτηγά με τα πρώτα εμβόλια για τον κορονοϊό, δηλαδή λίγες ώρες νωρίτερα από το αναμενόμενο. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ΟΡΕΝ, το πρώτο φορτηγό, που μεταφέρει τις πρώτες δόσεις των εμβολίων πέρασε τον Προμαχώνα στις 6 το απόγευμα. Εκεί βρέθηκε και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης […]