29 °C Argos, GR
24 Μαΐου 2022

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 25 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04
Σημαντικά αυτά που έχει να σας πει το ταίρι σας, ή αυτός που έχετε στις σκέψεις σας. Να είστε έτοιμοι για διάλογο που θα σας ενώσει βαθιά και μόνιμα. Τα οικονομικά σας πάνε καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05
Μην ακούτε τις απόψεις των άλλων για τη σχέση και τον άνθρωπό σας. Εσείς φυσικά ξέρετε καλύτερα πώς μπορείτε να βρείτε την κοινή σας ισορροπία εκ νέου.

[hfe_template id='397365']

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06
Οι δεύτερες ευκαιρίες έρχονται. Από το τέλος του μήνα αυτού θα έρθουν στο δρόμο σας σημαντικοί άνθρωποι και προτάσεις, που θα πρέπει ώριμα να αξιολογήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07
Η εύνοια των οικονομικών ακουμπάει και εσάς. Οι σκέψεις σας θα γίνουν έργα που θα σας φέρουν άνεση και φήμη. Διαχειριστείτε τα πάντα όπως απαιτούν οι συνθήκες.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08
Νέα άτομα, δρομολόγια και φρέσκες προσκλήσεις έχει το μενού του λήγοντος καλοκαιριού. Μάλλον έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για να αρπάξετε τις ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09
Το σύμπαν ευνοεί όλα τα γήινα ζώδια και πιο πολύ εσάς, που έχετε δώσει τον προσωπικό σας αγώνα. Από τη νέα εβδομάδα κάποια λεφτά που σας χρωστάνε έρχονται.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10
Εσείς έχετε μπλέξει τη μέρα με τη νύχτα, με όλες αυτές τις εργασιακές υποχρεώσεις που έχετε βάλει στην πλάτη σας. Τουλάχιστον θα έχετε νωρίς τον Σεπτέμβριο τα πρακτικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11
Βοήθεια και μεγάλη υποστήριξη θα λάβετε από τους οικείους σας. Ισως και μερικοί από εσάς να χρειαστεί να κάνουν και κάποιες σημαντικές αλλαγές στην εργασιακή τους καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12
Ο αγαπημένος σας ζηλεύει πολύ και μάλλον όχι αναίτια. Μην το παρακάνετε και εσείς από τη μεριά σας, καθώς πιθανόν και να υπάρξουν καταστάσεις που θα σας ενοχλήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01
Το τέλος του καλοκαιριού σάς βρίσκει με πολλά ερωτικά μπερδέματα – εκκρεμότητες. Πάρτε λοιπόν άμεσα τις οριστικές σας αποφάσεις και πριν στο τέλος κάποιος πληγωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02
Οι πιο πολλοί του ζωδίου σας έχουν προσφάτως χωρίσει. Είναι μόνο στη δική σας ευχέρεια για να δώσετε πια χρόνο σε αυτούς που έχουν αποδείξεις αγάπης για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03
Ο Ποσειδώνας κάνει ερωτικές όψεις αυτή την εποχή προς το ζώδιό σας. Αρα να είστε έτοιμοι για κεραυνοβόλες καταστάσεις, στις οποίες δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε.

ΠΗΓΗ: Ε.Τ.

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Εκείνοι που ζουν στο Συριζοχώραφο

Στην Κρήτη έκανα τις διακοπές μου, δηλαδή σε Συριζοχώραφο. Είχα λοιπόν την ευκαιρία να τους ξαναδώ μέσα στο γήπεδο τους, να τους αφουγκραστώ, ν’ ακούσω τι λένε και πως το λένε, να καταλάβω πως σκέφτονται, πως νιώθουν βρε αδερφέ. Δεν αναφέρομαι τώρα σε «στελέχια» και «υψηλούς εκπροσώπους», αλλά στο απλό πιστό (πρώην ΠΑΣΟΚικό) κοσμάκη τους. […]

Πεντηκοστή

Μεγάλη δεσποτική εορτή της Χριστιανοσύνης, σε ανάμνηση της επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος στους Αποστόλους. Γιορτάζεται πενήντα ημέρες μετά το Πάσχα, πάντα Κυριακή. Η χριστιανική Πεντηκοστή έλκει την καταγωγή της από την Εβραϊκή Πεντηκοστή (Shavuot στα Εβραϊκά), η οποία γιορτάζεται από τους Ισραηλίτες πενήντα ημέρα μετά το Εβραϊκό Πάσχα, σε ανάμνηση της ημέρας που ο Μωυσής […]

Follow by Email