18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Συλλήψεις σε Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (21.8.2020) το μεσημέρι, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 36χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο (2) αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης, για υπεξαίρεση και για παράβαση του Κώδικα οδικής Κυκλοφορίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (21.8.2020) το βράδυ, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 27χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για τον Τελωνειακό κώδικα

Συνελήφθη, προχθές (20.8.2020) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 29χρονος ημεδαπός, γιατί σε όχημα που επέβαινε κατείχε -70- πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης. Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, σε τοπική κοινότητα Μονεμβασίας Λακωνίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -38- πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, σήμερα (22.8.2020) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 53χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους, -57,1- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

 

Περισσότερα Άρθρα

Διαδήλωση Ρομά στην Νέα Κίο – Έκλεισαν το δρόμο Άργους Ναυπλίου

«Φορτισμένη» είναι η ατμόσφαιρα αυτή την ώρα στην Νέα Κίο από Ρομά που διαδηλώνουν με αφορμή την υπόθεση που συγκλονίζει εδώ και λίγες μέρες την Καλαμάτα (και όχι μόνο). Στα δικαστήρια της Καλαμάτας συγκεκριμένα πέρασε νωρίτερα την πόρτα του ανακριτή ο 63χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία για το θάνατο του 18χρονου Ρομά, μετά από ληστεία […]

Δωρεάν rapid test στον Σύλλογο Καρκινοπαθών & Φίλων Αργολίδας

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” σε συνεργασία με την Κινητή Ομάδα Υγείας Αργολίδας, πραγματοποιεί δωρεάν rapid test covid 19, στα γραφεία του, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 κατά τις ώρες 9.30-11.30 το πρωί. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και Α.Μ.Κ.Α. Περισσότερες πληροφορίες στο 27510-68858 κατά τις […]