20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη του Ανδρέα Πουλά στη Διεύθυνση Δασών Αργολίδας


Ο Βουλευτής Αργολίδας του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Πουλάς επισκέφτηκε χθες 20/08/2020 τα γραφεία της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας στο Ναύπλιο. Ενημερώθηκε από το προσωπικό και τον Διευθυντή της Υπηρεσίας για τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Συγκεκριμένα διεξήχθη εκτενής συζήτηση για τα παρακάτω θέματα :

• Στελέχωση και λειτουργία της Διεύθυνσης
• Αιολικά & φωτοβολταϊκά πάρκα
• Λατομεία
• Δασικές πυρκαγιές και αντιπυρική προστασία
• Δασικοί δρόμοι και μονοπάτια
• Αξιοποίηση δασικού πλούτου & εναλλακτικός τουρισμός
• Δασικοί χάρτες και κτηματολόγιο

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Βουλευτής ανέφερε:

«Η διεύθυνση Δασών είναι επιφορτισμένη με ένα ογκώδες αλλά και σημαντικό έργο για την περιοχή μας. Αυτοί οι άνθρωποι καλούνται να διαχειριστούν πολλά προβλήματα των πολιτών αλλά ταυτόχρονα πρέπει και να προστατεύουν το φυσικό περιβάλλον του τόπου μας. Η εκτέλεση των καθηκόντων τους δυσχεραίνεται από την δαιδαλώδη νομοθεσία, τα πολλά αντικείμενα και την γραφειοκρατία. Τα προβλήματα τους διογκώθηκαν τα τελευταία χρόνια λόγω αποχωρήσεων του προσωπικού, με αποτέλεσμα σήμερα η υπηρεσία να είναι υποστελεχωμένη και ειδικά σε εξειδικευμένο προσωπικό.

Οφείλω να ευχαριστήσω τόσο το προσωπικό όσο και τον κύριο Διευθυντή για την ένθερμη υποδοχή, την πλήρη ενημέρωση που μου προσέφεραν αλλά και το πολύ καλό κλίμα συνεργασίας που συνάντησα. Από την μεριά μου δεσμεύομαι να είμαι πάντα δίπλα τους στις προσπάθειες εκπλήρωσης του έργου τους.»

Περισσότερα Άρθρα

Ο Παναγιώτης Νίκας στο Σοφικό Κορινθίας

Το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 18:30, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας, θα βρίσκεται στο Σοφικό Κορινθίας, στο καφενείο του Μπάνου. Εκεί θα πραγματοποιήσει ανοικτή συνάντηση-συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής, για θέματα που αφορούν το Σοφικό, την Κορινθία και ευρύτερα την Πελοπόννησο.

Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Τρυφερές αγκαλιές και χάδια σε βραδινή έξοδό τους

Πολύ κοντά φαίνεται πώς έχουν έρθει εδώ και λίγο καιρό η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος.   Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πριν μερικές μέρες την πρωταθλήτρια στίβου και τον επιχειρηματία σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Αδιαφορώντας για […]