18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Κορονοϊός: «Αδέρφια μου συνωμοσιολόγοι, ό,τι κορόιδευα το λούστηκα» λέει μετανιωμένος ποδοσφαιριστής του Πανδραμαϊκού

Συγκίνηση προκαλεί το μήνυμα του 24χρονου ποδοσφαιριστή του Πανδραμαϊκού, Δημήτρη Κονταξή, ο οποίος έκανε το τεστ και βγήκε θετικό.

Ομολογεί ότι μέχρι να νοσήσει δεν πίστευε στην ύπαρξη του κορονοϊού και ζητά να μην υπάρξει κοινωνικός ρατσισμός σε όσους έχουν νοσήσει. «Αδέλφια μου συνωμοσιολόγοι, ό,τι κορόιδευα λούστηκα. Θετικός λοιπόν. Ολα καλά, ευτυχώς. Να προσέχετε όλοι, γιατί εγώ δεν το έκανα. Η υγεία είναι το παν. Να προσέχετε εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας. ΥΓ. Ολοι όσοι περνάνε ή πέρασαν από όλο αυτό, αντιμετώπισαν μία γρίπη και όχι λέπρα. Προς αποφυγή κοινωνικού ρατσισμού. Να προσέχετε. ΥΓ2. Ούτε στους λεπρούς κάτι τέτοιο», αναφέρει στην ανάρτησή του, την οποία συνόδευσε με φωτογραφία του από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Μετά την εμφάνιση του συγκεκριμένου κρούσματος η ΕΠΣ Δράμας αποφάσισε την αναστολή όλων των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων.

Περισσότερα Άρθρα

Αποκάλυψη μνημείου Μικρασιατών στο Ξυλόκαστρο

Στην τελετή αποκάλυψης του μνημείου Μικρασιατών, στην πλατεία του Συνοικισμού, στο Ξυλόκαστρο, παρέστη η αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. Στον σύντομο χαιρετισμό της, η αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον σύλλογο Μικρασιατών Ξυλοκάστρου “Ελπινίκη” και την πρόεδρο Βαρβάρα Νικολοπούλου για την πρωτοβουλία,. Στην εκδήλωση -στην οποία αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση στεφανιού από τον 98χρονο Μικρασιάτη […]

27 Ιουλίου 1832: Η Εθνοσυνέλευση στο Ναύπλιο ορίζει τον Όθωνα βασιλιά της Ελλάδας

Το ημερολόγιο έδειχνε 27 Ιουλίου 1832 όταν η Εθνοσυνέλευση στο Ναύπλιο επικυρώνει την απόφαση των μεγάλων δυνάμεων, σύμφωνα με την οποία ο Όθων θα εστέφετο βασιλιάς της Ελλάδας. Το 1832 οι τρεις μεγάλες δυνάμεις εκλέγουν και διορίζουν βασιλιά της Ελλάδας, τον Όθωνα, δευτερότοκο γιό του βασιλιά της Βαυαρίας Λουδοβίκου. Στη συμφωνία υπήρχε όρος ότι ο […]